ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 

Την ίδια ώρα που αναίσχυντοι βουλευτάδες της Νουδούλας –όπως ο τυρόβλαχος Κουτσούμπας, της Βοιωτίας- πρωταγωνιστούν σε πανηγύρια απίστευτου συνωστισμού, η… υγειονομικώς ορθή χούντα των γελοίων έκλεισε τα σύνορα με την Σερβία, για να μην περάσει ο… κοροϊδοϊός!

Με τον τρόπο αυτό, η γερμανόδουλη χούντα, πρώτον προκαλεί διπλωματικό επεισόδιο με μια φίλη και ομόδοξη γειτονική χώρα –λες κι έχουμε πολλούς φίλους στην περιοχή…- και δεύτερον, καταδικάζει σε αφραγκία τους επιχειρηματίες και σε ανεργία τους εργαζομένους του τουρισμού της Βορείου Ελλάδος, που ήλπιζαν στους Σέρβους τουρίστες.

Οι οποίοι, κι όταν θ’ ανοίξουν τα σύνορα, σίγουρα θα προτιμήσουν άλλους προορισμούς, κι όχι την Ελλάδα. Μήπως την Τουρκιά, που προσφέρει τα ίδια με την Ελλάδα (ήλιο και θάλασσα), στη μισή τιμή;   

Φυσικά, η μεγάλη αυτή προσβολή των γερμανόδουλων προς τον αδελφό λαό της Σερβίας, δεν πέρασε αναπάντητη! Έτσι, σε σημερινή του συνέντευξη στην σερβική τηλεόραση, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ίβιτσα Ντάτσιτς, χαρακτήρισε «δυσάρεστη και κακή την απόφαση», τονίζοντας με νόημα ότι «κυρίως βλάπτει τα συμφέροντα της ίδιας της Ελλάδας».

Επιπροσθέτως, η αισχρή αυτή απόφαση των παλιάτσων της Μέρκελ, προκάλεσε εντονότατη δυσφορία στους τουριστικούς πράκτορες και σε ανακοίνωσή της η  Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων Σερβίας (YUTA) την χαρακτήρισε άδικη και κάλεσε τους τουριστικούς φορείς στην Ελλάδα να αντιδράσουν.

Και βέβαια, τίποτα δε γίνεται τυχαία! Οι Κούληδες απομονώνουν την Ελλάδα από τους λίγους φίλους που έχει στην περιοχή μας, ρίχνοντάς τους στην αγκάλη του Ερντογάν Πασά! Και ταυτοχρόνως, ρίχνει και τη χαριστική βολή στον τουρισμό, για να μπορέσει να επιβάλλει το φθινόπωρο νέο υπερ-Μνημόνιο ανεργίας, φτώχειας και δυστυχίας και να’ ρθουν οι διεθνείς «επενδυτές» ν’ αγοράσουν για να «έναν ντενεκέ λάδι» τις περιουσίες των Ελλήνων, καταβάλλοντας τις συμφωνημένες μίζες στους λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων! Είναι αυτό που λέμε: μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!