Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ!

Δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα –με καθυστέρηση 2 ολόκληρων μηνών!- η διαβόητη «λίστα Πέτσα («λίστα Μητσοτάκη», για να είμαστε ακριβείς…), η οποία επιβεβαιώνει και με συγκεκριμένα ποσά, πως όλοι οι… εντιμότατοι φίλοι της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων πήραν τεράστια ποσά για το «Μένουμε Σπίτι». Και πως εκείνοι που πήραν ψίχουλα (534 ευρώ για 2 μήνες), ήταν εκείνοι που υποχρεώθηκαν να «Μείνουν Σπίτι»!

Δείτε εδώ τη σχετική λίστα με τους εκλεκτούς της χούντας που τα πήραν.

Φυσικά, από τη λίστα απουσιάζει το ethnikismos.net, κι αυτό είναι ΤΙΜΗ μας και ΚΑΜΑΡΙ μας. Ακόμα κι αν μας έδιναν, ΔΕΝ θα παίρναμε, για να συμμετάσχουμε στην τεράστια εκστρατεία εκφοβισμού και εξαπάτησης του ελληνικού λαού! Όπως ΤΙΜΗ μας και ΚΑΜΑΡΙ μας, είναι και το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα πήραμε σαφέστατη θέση, χωρίς υπεκφυγές και κουτοπονηριές, εναντίον αυτής της εκστρατείας εκφοβισμού και εξαπάτησης του λαού, γράφοντας την αλήθεια, χωρίς φόβο, αλλά με μεγάλο πάθος, για τον κοροϊδοϊό!  

(ΥΓ): Σημειωτέον, ότι όλοι οι «νταβατζήδες» πήραν πολλές φορές λεφτά, για το κάθε ΜΜΕξαπάτησης που διαθέτουν! Αλλά, θα’ ρθει η ώρα της ΠΛΗΡΩΜΗΣ τους! Αυτή τη φορά όχι από τη χούντα των διεφθαρμένων, αλλά από την οργή του ελληνικού λαού, που υποβόσκει και κάποια μέρα θα ξεσπάσει κατά των αδίκων και θα είναι τρομερή!