ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΩΝ «ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ» ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον τρόμο έζησε η Αμερική το βράδυ του Σαββάτου, ημέρα που οι ΗΠΑ γιόρταζαν την Ημέρα Ανεξαρτησίας. Την ίδια ώρα που συμμορίες «Αφροαμερικανών» και «αλληλέγγυων» γκρέμιζαν το άγαλμα του Κολόμβου στη Βαλτιμόρη, γιατί ήταν… ρατσιστής, βαριά οπλισμένο «Τάγμα Εφόδου» έκανε πορεία στο Στόουν Μάουντεν Παρκ κοντά στην Ατλάντα της Τζόρτζια,  ζητώντας να αφαιρεθεί το γιγάντιο σκαλιστό μνημείο της Συνομοσπονδίας, γιατί είναι μνημείο στον… ρατσισμό.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από την πορεία, πλήθος διαδηλωτών, ντυμένοι στα μαύρα -πολλοί εξ αυτών με στρατιωτικού τύπου ρούχα και όλοι τους με μαντήλια στο πρόσωπο- κουβαλούσαν τουφέκια, συμπεριλαμβανομένων όπλων στρατιωτικού τύπου, και κάποιοι είχαν ριγμένες στον ώμο τους ζώνες πυρομαχικών.

Στα ίδια πλάνα, φαίνεται ο επικεφαλής των διαδηλωτών να φωνάζει σε μεγάφωνο προκαλώντας τους λευκούς: «Δεν βλέπω παραστρατιωτικές οργανώσεις λευκών. Εμείς είμαστε εδώ. Εσείς πού είστε; Είστε σπίτι σας. Πάμε».

Βρίσκεται η Αμερική στα πρόθυρα φυλετικού πολέμου ή μήπως οι νεοταξίτες χρησιμοποιούν τις διάφορες συμμορίες για να χειραγωγήσουν τους Αμερικανούς που θέλουν την ησυχία τους να ψηφίσουν κατά του Τραμπ;