ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΣΥΜΕΩΝ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Να είναι προσεκτικοί απέναντι στους κάθε λογής απατεώνες που πουλάνε φάρμακα και θεραπείες, κάλεσε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, στο κήρυγμά του στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, που είναι οι προστάτες του κλάδου της υγείας. Προφανώς, αυτά τα είπε ο Σεβασμιώτατος με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση του ψευτογιατρού, που εξαπάτησε κόσμο και κοσμάκη…

Ωστόσο, ο Μητροπολίτης επεκτάθηκε και μίλησε για σεσημασμένους απατεώνες «που παζαρεύουν και εμπορεύονται τα κάθε μαντζούνια και τα κάθε παραμύθια και τον αέρα τον κοπανιστό και μάλιστα κάθονται και σε έδρανα του κοινοβουλίου και διαφημίζουν και φάρμακα για τον κορωνοϊό».

Κι είναι σαφέστατο ποιον απατεώνα εννοεί ο Μητροπολίτης: τον… εντιμότατο Βελόπουλο!

Γι’ αυτό άλλωστε έκαναν το κήρυγμά του γαργάρα τα μεγάλα «ενημερωτικά» ΜΜΕ, που έχουν πάρει εντολή από τη χούντα Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου να προστατεύουν ως κόρην οφθαλμού και σε κάθε περίπτωση τον απατεώνα Βελόπουλο!

Δείτε το βίντεο εδώ: https://tvstar.gr