ΜΑΘΕΤΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ… ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ;

Σε πολλές «δημοσκοπήσεις», έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να αναδεικνύεται δημοφιλέστερος ή μεταξύ των δημοφιλέστερων υπουργών της χούντας Μητσοτάκη ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, τον οποίο δεν τον ξέρει ούτε η… μάνα του, κι ούτε έχει πετύχει κάτι σπουδαίο για να τον μάθει ο κόσμος.

Λοιπόν, «μάθετε μπαλίτσα»…

Κατ’ αρχάς, για να καταλάβουμε, ας μάθουμε τι είναι η Κοινωνία της Πληροφορίας:

«Η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. (ΚτΠ Α.Ε.) αποτελεί τον βασικό επιτελικό βραχίονα υλοποίησης της στρατηγικής, των έργων και δράσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Δημόσιας Διοίκησης της χώρας…».

Αυτή, λοιπόν, η «Κοινωνία της Πληροφορίας», δηλαδή ο… εντιμότατος Πιερρακάκης δίνει –όπως βλέπουμε στο έγγραφο- απευθείας ανάθεση στην εταίρα δημοσκοπήσεων MRB!!! Ωστόσο, όσο κι αν ψάξετε δε θα βρείτε πουθενά κάποιο αποτέλεσμα έρευνας σχετικής με την «Κοινωνία της Πληροφορίας»!

Το μόνο που θα βρείτε, είναι «δημοσκοπήσεις» της εταίρας με τερατώδη ποσοστά στην Νουδούλα και στον… Μωυσή και –παρεμπιπτόντως- και στον «πληρών τοις μετρητοίς» Πιερρακάκη!

Αντιλαβού;