ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ… «ΠΛΩΤΟ ΦΡΑΓΜΑ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Το θυμάστε το «πλωτό φράγμα» που από τον χειμώνα σχεδίαζε η κυβέρνηση να στήσει στα προς Ανατολάς θαλάσσια σύνορά μας; Ε, λοιπόν, ήμασταν… άδικοι που ρωτούσαμε τι απέγιναν τα 500.000 ευρώ που είχαν δοθεί –φυσικά με απευθείας ανάθεση!- σε «φίλο» (της «αγίας οικογενείας» βεβαίως-βεβαίως…), για… δοκιμές.

Σύμφωνα με «διαρροή» σε ιστοσελίδα γνωστού αρπαχτικού της δημοσιογραφίας, οι… δοκιμές ολοκληρώθηκαν και η προθεσμία που είχε η ανάδοχος εταιρία για την παράδοση όλων των υλικών του πλωτού φράγματος, ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου και πλέον, αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα το στάδιο της… πιλοτικής εφαρμογής. Δηλαδή, θα γίνουν και νέες… δοκιμές! Μόλις θα ολοκληρωθούν κι αυτές, μετά κι από ένα σύντομο χρονικό διάστημα εκπαίδευσης του προσωπικού, το φράγμα θα τοποθετηθεί απευθείας, στο ανατολικό Αιγαίο.

Όχι βέβαια παντού, αλλά μόνον σε μέρος της θαλάσσιας περιοχής στα βορειοανατολικά της Λέσβου, μήκους 2,7 χιλιομέτρων.

Είναι προφανές, πως έχει κονόμα η υπόθεση, γι’ αυτό οι Κούληδες επιμένουν στη χρησιμοποίησή του, παρά τον κίνδυνο πλήρους γελοιοποίησής τους, αν το φράγμα το πάρει το κύμα και το φτάσει στις ακτές της… Αιγύπτου, όπως προέβλεψε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, που τυγχάνει και ειδήμων, ως μηχανικός θαλασσίων έργων.

Κατά τα άλλα, όσον αφορά την χρησιμότητά του «πλωτού φράγματος» στην αποτροπή –και στην περίπτωση που δεν το πάρει το… κύμα- σε 2,7 χιλιόμετρα ανατολικά της Λέσβου η Ελλάδα θα είναι… παρθένα, κι απ’ τα υπόλοιπα σημεία των θαλασσίων μας συνόρων, θα μπαίνουν… «τραίνα»! 

(ΥΓ): Σε καλή μεριά τα φράγκα της μεγάλης αυτής απάτης, «εθνικόφρονες»!