Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 

Ότι μπορεί κάνει η χούντα Μητσοτάκη για να μην έρθουν τουρίστες στην Ελλάδα, για τους γνωστούς λόγους – επιβολή νέων Μνημονίων, φτωχοποίηση των Ελλήνων και εξαγορά «μπιρ-παρά» των περιουσιών τους από διεθνή κοράκια «επενδυτές», που θα καταβάλλουν τη συμφωνημένη μίζα στους λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων.

Κι όσους δε μπόρεσε να τους αποτρέψει, τους υποβάλλει σε βασανιστικές αντιτουριστικές διαδικασίες, προκειμένου να αποτρέψουν αυτοί την έλευση άλλων, κάτι που μπορεί να γίνει με επικριτικά δημοσιεύματα στα ξένα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε… τεστ για κορωνοϊό, λοιπόν, υποβλήθηκαν χθες συνολικά 5.889 τουρίστες! Οι άνθρωποι αυτοί ενημερώθηκαν ότι έχουν την υποχρέωση να παραμείνουν σε αυτοαπομόνωση για 24 ώρες στη διεύθυνση διαμονής την οποία είχαν προηγουμένως δηλώσει, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα του τεστ! Δηλαδή, να χάσουν τουλάχιστον μία ημέρα από τις διακοπές τους!

Επιπλέον, πολλοί από τους τουρίστες που προτίμησαν την Ελλάδα δε γνώριζαν ότι ήταν υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν 48 ώρες πριν την ειδική «Φόρμα Εντοπισμού Επιβάτη», (Passenger Locator Form – PLF) και ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα στα αεροδρόμια της χώρας!

Όπως ήταν φυσικό, τα νέα για τους εξευτελισμούς και τα βασανιστήρια ταξίδεψαν γρήγορα και σχολιάστηκαν με επικριτικό τρόπο από τα ΜΜΕ των χωρών, των οποίων πολίτες είχαν την ατυχή έμπνευση να έρθουν για τουρισμό στο Μητσοτακιστάν! 

Έτσι, στο σημερινό φύλλο της γερμανικής Handelsblatt, δημοσιεύεται άρθρο με τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο: «Χάος στις διακοπές στην Ελλάδα», του ανταποκριτή της εφημερίδας στην Αθήνα. Ιδού κάποια απ’ τα κύρια σημεία του άρθρου: «Το ότι η Ελλάδα θα άνοιγε τα περιφερειακά της αεροδρόμια την Τετάρτη (01.07), ήταν γνωστό εδώ και εβδομάδες. Παρόλα αυτά οι αρχές ενημέρωσαν την τελευταία στιγμή για τα περιοριστικά μέτρα, τόσο αργά που πολλοί τουρίστες δεν μπόρεσαν εμπρόθεσμα να λάβουν διαδικτυακά τον κωδικό. Ο όμιλος Lufthansa ενημερώθηκε για το μέτρο μόλις την περασμένη Δευτέρα (29.07), όταν έτρεχε ήδη η προθεσμία για τη συμπλήρωση διαδικτυακά της φόρμας. Η με κενά και καθυστερημένη ενημέρωση αεροπορικών εταιριών και επιβατών από τις ελληνικές αρχές δεν είναι η μοναδική παράλειψη. Η αρμόδια υπηρεσία πολιτικής προστασίας ρωτά ένα σωρό στοιχεία, αλλά η ένδειξη για προστασία δεδομένων λείπει από τη διαδικτυακή σελίδα. Μια σαφής παραβίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων».       

Καταλάβατε τώρα Έλληνες ότι για την ανεργία, τη φτώχεια, τη δυστυχία και τα νέα Μνημόνια που θα’ ρθουν, δε θα φταίει ο κορωνοϊός -όπως θα σας πούνε- αλλά οι μηχανορραφίες της φαμίλιας Μητσοτάκη, με σκοπό τον περαιτέρω πλουτισμό της;