Η ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΞΩΤΙΚΑ

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

   Στη σύγχρονη πολυπολιτισμική πραγματικότητα, επιβεβλημένη από την παγκόσμια νέα τάξη και την αρρωστημένη πολιτική ορθότητα, έχουμε πολλές φορές αναφέρει πως η κατάληξη δεν θα είναι ευχάριστη. Φυσικά οι παρασκηνιακοί παίκτες το γνωρίζουν πολύ καλά και εξυπηρετούν τα αφύσικα σχέδια τους ξοδεύοντας πακτωλούς χρημάτων ώστε να στηρίζουν κάθε παρακμιακό κίνημα, οποιασδήποτε αρρωστημένης διεκδίκησης. Σε τέτοιου είδους κινήματα εντάσσονται κάποιοι ώστε να καρπωθούν τις απολαβές, κάποιοι άλλοι εντάσσονται όμως εθελόδουλα, προσπαθώντας να γεμίσουν τη πνευματική και ψυχική τους ασχήμια χωρίς ούτε οι ίδιοι να γνωρίζουν τι τελικά διεκδικούν.

    Ένα από αυτά τα ‘’κινήματα’’ είναι και το BLACK LIVES MATTER ή BLM. Με αφορμή τη δολοφονία ενός μαύρου οι δικαιωματάκιδες βρήκαν ευκαιρία να τα κάνουν γης μαδιάμ στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Το θέμα βέβαια πέρασε και στην Ευρώπη με πολλούς διεστραμμένους λευκούς να συντάσσονται με ένα κίνημα υποστηριζόμενο από τους ίδιους και τους ίδιους και φυσικά υποστηριζόμενο από τους γνωστούς αγνώστους antifa. Κανένας δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί στην Ευρώπη για τις δολοφονίες λευκών παρά έγιναν μόνο κάποιες χλιαρές και φοβικές δηλώσεις από τους κυβερνόντες που όλοι ανήκουν στο ίδιο κύκλωμα. Φυσικά είναι αστείο να θεωρούμε πως στις ΗΠΑ οι μαύροι δεν έχουν δικαιώματα. Σε μια χώρα τέτοιου είδους δικαιώματα έχουν όλοι πριν των λευκών κατοίκων και των οικογενειών τους. 

    Ας αναφερθούμε όμως στο τίτλο του άρθρου, ο οποίος αφορά ένα από τα άπειρα θέματα της επικαιρότητας σχετικά με την ‘’μαύρη’’ αυτή επανάσταση που πέρασε στα ψηλά γράμματα. Αφορά λοιπόν τις δηλώσεις της πρώην βουλευτού των εργατικών στο Η. Βασίλειο Fiona Onasanya η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δουλεία δεν είχε και είπε με τη σειρά της να σχολιάσει την γνωστή μαϊμού που υπάρχει στο κουτί σοκολατούχων δημητριακών πασίγνωστης πολυεθνικής.

Η εν λόγω κυρία λοιπόν εξέφρασε την απορία γιατί στη σοκολατούχα έκδοση έχει μια μαϊμού ενώ στην έκδοση με γεύση βανίλια έχει τρία λευκά παιδάκια!!!! Τελικά μέσα στη μιζέρια της της απάντησε και η πολυεθνική και διάφοροι γονείς, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ της ανέφεραν ότι τα τρία λευκά παιδάκια είναι τρία ξωτικά με συγκεκριμένα ονόματα. Με λίγα λόγια για να καταλάβουν όσοι επιμένουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, οι μαύροι προσπαθούν να επιβάλουν μια τρομοκρατία μέσω λογοκρισίας, κριτικής σε ταινίες, αναπαράγοντας ένας αρρωστημένο ρατσισμό από τη μεριά τους.

    Διαφήμιση σε πολυεθνική με προϊόντα γεμάτα ζάχαρη, που εθίζουν μικρά παιδιά, δεν πρόκειται να κάνουμε παρόλα αυτά δηλώσεις τέτοιου είδους είναι σημεία των καιρών που ζούμε.

    Δεν έχουμε πρόβλημα με το χρώμα του δέρματος κάποιων, αποτέλεσμα κλιματικών προσαρμογών και του περιβάλλοντος που η φύση όρισε πως πρέπει να ζήσουν και να αναπτυχθούν,  αλλά με τα συμπλέγματα κατωτερότητας που τελικά οι ίδιοι έχουν για το χρώμα τους και την προσπάθεια επιβολής της αρρωστημένης τους κατωτερότητας στους άλλους με βίαιο τρόπο. Από την άλλη διάφοροι χρήσιμοι ηλίθιοι, λευκοί στο χρώμα, εντάσσονται σε τέτοια κινήματα αποδεικνύοντας πως αν και το χρώμα του δέρματός τους είναι λευκό η ψυχή τους είναι μαύρη σαν το έρεβος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το σύνθημα έκανε την εμφάνιση του στην ελεεινή γυμνή ποδηλατοδρομία που έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας πως όλα συνδέονται με την παρακμή που προσπαθούν να επιβάλουν. Οι τύποι αυτοί, αφού έφαγαν τις λεμονόκουπες που τους άξιζαν από τους παραβρισκόμενους στην παραλία, κατέληξαν σε ένα πάρκο, χορεύοντας χορούς των ζουλού, χαζεμένοι στον ηλίθιο μικρόκοσμό τους.

    Για να τελειώνουμε λοιπόν με δαύτους. Το γιατί τα έβαλε η πρώην βουλευτής  με τη μαϊμού ή τι μπορεί να της θυμίζει είναι δικό της θέμα, αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης είναι μεγάλη. Η επίθεση αυτή προλειαίνει το έδαφος για έναν ακόμα μεγαλύτερο ρατσισμό κατά των λευκών και όπως είπαμε στην αρχή αυτό δεν θα έχει καλό τέλος, γιατί η δράση γεννάει αντίδραση. Όποιοι είναι λοιπόν τυφλοί και δεν καταλαβαίνουν ψηφίζοντας τους ίδιους και τους ίδιους θα είναι υπεύθυνοι για το μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν. Πρέπει να καταλάβουν πως οι σημερινοί πολιτικοί δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά πιόνια σε μια σκακιέρα σκοτεινών συμφερόντων. Οι μόνοι οι οποίοι αγωνίζονται είναι οι Εθνικιστές και εν προκειμένω οι Ευρωπαίοι πραγματικοί Εθνικιστές και όχι ψευδοπατριώτες, ώστε να επέλθει η απαραίτητη ισορροπία σε έναν ανισόρροπο κόσμο.

ΥΓ 1: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος που δεν είχε κανέναν λόγο να δώσει το παρόν σε διαδηλώσεις οι οποίες υποδαυλίζουν τα πάθη, θα μπορούσε αντί για το πλακάτ με το σύνθημα BLACK LIVES MATTER να κρατούσε ένα που θα έγραφε ALL LIVES MATTER

ΥΓ 2: Κάποιοι ψυχασθενείς διαδηλωτές στις ΗΠΑ πήγαν να μπουν στο σπίτι κάποιων λευκών. Στην είσοδο τους περίμενε το ζευγάρι των ιδιοκτητών. O άνδρας με την πολιτική έκδοση του πυροβόλου όπλου εφόδου M16 και η σύζυγός του με ένα πιστόλι. Σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο αν οι διαδηλωτές έμπαιναν στην κατοικία τους με βίαιες διαθέσεις και όλους να τους σκότωναν ούτε κράτηση στο αστυνομικό τμήμα δεν θα τους επιβάλλονταν. Το νου σας εκεί στις ΗΠΑ!!