ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ!

Ήταν αναμενόμενο κι έγινε πράξη! Μετά την πρωτοφανή απαγόρευση πτήσεων από την Βρετανία στην Ελλάδα από την χούντα Μητσοτάκη, οι βρετανικοί κολοσσοί του τουρισμού EasyJet, TUI, Ryanair, Jet2 και British Airways ακύρωσαν όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα και τις πτήσεις προς την Ελλάδα!

Οι αεροπορικές εταιρείες αναγκάστηκαν, όπως γράφουν, να πάρουν την απόφαση αυτή μετά την ανακοίνωση της χούντας Μητσοτάκη ότι παρατείνει την απαγόρευση εισόδου στην χώρα από τους Βρετανούς έως τις 15 Ιουλίου, παρά το ότι είχαν πάρει διαβεβαιώσεις ότι οι απαγορεύσεις θα αρθούν την 1η Ιουλίου.

Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί –οι κύριοι «αιμοδότες» του ελληνικού τουρισμού επί σειράν ετών- θα αναγκαστούν να πάνε διακοπές αλλού, στερώντας θέσεις εργασίας και έσοδα από τους ασχολούμενους με τον τουρισμό.

Που «αλλού» θα πάνε οι Βρετανοί; Προφανώς στην Τουρκιά, που δεν βάζει περιορισμούς στους επισκέπτες της, διαθέτει και προσφέρει τα ίδια ακριβώς με την Ελλάδα κι είναι και κατά πολύ φτηνότερη!

Κι αν τους ξαναδείτε τους Βρετανούς στην χώρα των… αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων του Μητσοτάκη, όχι μόνο φέτος αλλά και τις επόμενες χρονιές, να μας τρυπήσετε τη μύτη!

(ΥΓ): Ούτε ένας τουρίστας στην Ελλάδα, για να φτωχοποιηθούν οι Έλληνες, να τους επιβάλλουμε Μνημόνια και να’ ρθουν οι φίλοι οι ξένοι «επενδυτές» και ν’ αγοράσουν τα περιουσιακά στοιχεία των φτωχοποιημένων Ελλήνων για «έναν ντενεκέ λάδι», καταβάλλοντας τη συμφωνημένη μίζα στους λογαριασμούς της οικογένειας! Αυτό είναι το σχέδιο της μαφιόζικης φαμίλιας Μητσοτάκη, το οποίο ομολογουμένως πάει πρίμα!