«ΛΑΓΟΣ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ: ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Σε δηλώσεις που προφανώς έκανε ως «λαγός» του Μητσοτάκη, για να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τη μεγάλη προδοσία που έρχεται, προέβη ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του υπουργείου Εξωτερικών, Χρήστος Ροζενστάϊν – που εδώ και πολλά χρόνια εμφανίζεται ως «Ροζάκης»

Είπε σχετικά με το Καστελλόριζο ο «ειδήμων»: «Αυτή τη στιγμή έχουμε αναπτύξει μια μαξιμαλιστική θέση ή μια σειρά μαξιμαλιστικών θέσεων που βέβαια κάποια στιγμή είναι διαπραγματευτικές θέσεις αυτές, ένα κράτος ξεκινάει μια διαπραγμάτευση με μαξιμαλισμούς και από εκεί και πέρα υποχωρεί σε δεύτερες θέσεις. Νομίζω ότι το διεθνές δίκαιο σαφώς μας προστατεύει και είναι η μόνη μας ασπίδα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Αλλά δεν μας προστατεύει πάντα. Το Καστελλόριζο είναι μακριά από τη Ρόδο αλλά είναι κοντά στις ακτές της Τουρκίας».

Είναι προφανές που το πάνε το πράμα, αλλά δε θα τους περάσει! Κι όσα νομοσχέδια για απαγόρευση των διαδηλώσεων κι αν περάσουν (για κάτι τέτοιες περιπτώσεις…), τη λαϊκή οργή για την προδοσία δε θα τη σταματήσουν!