ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: ΤΟΥΣ… «ΞΗΛΩΣΕ» ΟΛΟΥΣ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ! ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ… ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ! 

Με πηχαίους τίτλους, τα μιλημένα -και μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ!- ΜΜΕ αναγγέλλουν ότι «Τους ξήλωσε όλους ο Χρυσοχοΐδης», εννοώντας τους επίορκους αστυνομικούς -που σύμφωνα με το πόρισμα της ΚΥΠ- εμπλέκονται σε μεγάλη υπόθεση διαφθοράς, κυκλώματος που ήλεγχε την «ροζ» νύχτα της Αθήνας, τον παράνομο τζόγο και που χρηματοδοτούσε νόμιμες επιχειρήσεις από τα μαύρα ταμεία. Τα κέρδη του κυκλώματος υπολογίζονται σε 1 εκατομμύριο ευρώ το μήνα, εκ των οποίων οι 150.000 πήγαιναν στους διεφθαρμένους αστυνομικούς!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα θριαμβευτικά ρεπορτάζ «η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι αποφασισμένη να μην ανεχθεί καμία περίπτωση αυθαιρεσίας και διαφθοράς,  ξεκαθαρίζοντας ότι κανένας διεφθαρμένος αστυνομικός, που από υπερασπιστής του νόμου γίνεται παραβάτης, δεν έχει καμία θέση στο Σώμα».
Βάι, βάι μανούλα μ’! Το φοβερός και τρομερός που είναι ο σερίφης Γκόλντεν! Που έστειλε όλους τους διεφθαρμένους αστυνομικούς στις φυλακές, αφού πρώτα τους υποχρέωσε να επιστρέψουν τα «κερατιάτικα»!

Ή μήπως όχι; Ή μήπως, όχι μόνο στη φυλακή δεν τους έστειλε, αλλά ούτε καν στα σπίτια τους; Διαβάζουμε στο τέλος των διθυράμβων: «Ραγδαίες εξελίξεις μετά το πόρισμα της ΕΥΠ – Αστυνομικοί διευθυντές, υποδιευθυντές, αστυνόμοι, υπαστυνόμοι ενημερώθηκαν ότι μετακινούνται σε «ανενεργές» θέσεις, ασφαλιστικά ταμεία, σχολές αστυνομικών…».

Όχι μόνο δεν πάνε φυλακή και δεν επιστρέφουν τα κλεμμένα, αλλά παραμένουν στην αστυνομία, μόνο που πλέον θα υπηρετούν σε… ανενεργές θέσεις!!! Άρα, όσο έκλεψαν, έκλεψαν, για ένα διάστημα όμως δε θα μπορούν να ξανακλέψουν! Μέχρι που να ξεχαστεί το πράμα και να επιστρέψουν στις «ενεργές» υπηρεσίες, για να συνεχίσουν το κλέψιμο! Έτσι εννοεί το «ξήλωμα» των διεφθαρμένων ο «σερίφης» υπουργός της κυβέρνησης του… εντιμότατου Μητσοτάκη!