ΟΥΑΟΥ! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ… ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ!

Απάντηση στα «προσφυγάκια» του Τζαβέντ Ασλάμ που διαδήλωσαν στους δρόμους της Αθήνας ζητώντας να τους δοθούν «χαρτιά», έδωσε το Μηταράκης (δεν έχουμε κάνει λάθος στο άρθρο, αυτό είναι το σωστό για να περιγράψει αυτό το πράμα…). Απάντηση-καταπέλτη:

«Η χώρα μας δίνει άσυλο σε αυτούς που το δικαιούνται βάσει του διεθνούς δικαίου, αλλά και θα προβαίνει σε απελάσεις όσων δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας. Όλοι οι αιτούντες άσυλο και οι πρόσφυγες θα πρέπει να σέβονται τους νόμους και τις παροχές που λαμβάνουν για το διάστημα που τις δικαιούνται».

Απελάσεις, λοιπόν. 10.000 το χρόνο είχε τάξει η χούντα Μητσοράκη-Μηταράκη, στα τέλη του 2019. Ωστόσο, συμπληρώνεται αυτές τις μέρες το πρώτο μισό του χρόνου και οι «εθνικόφρονες» δε μας έχουν ακόμα ενημερώσει πόσες… χιλιάδες απελάσεις έχουν κάνει. Ξέρουμε μόνο για τους μήνες Μάρτιο και Απριλίου, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, επιστράφηκαν στην Τουρκιά… 29 «προσφυγάκια». 29, επαναλαμβάνουμε!

Ας αφήσει, λοιπόν, το Μηταράκης τα… «εθνικοφρονίστικα» και «λαθρομεταναστευτοφαγικά» ζοριλίκια – σανό για την ξεφτιλισμένη εθνικοφρονία του protothema.gr, κι ας δώσει λογαριασμό για τις «απελάσεις», για να γελάσουνε ακόμα και οι γάτες αυτού του τόπου!