ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΟΥΣ!

Ευρεία σύσκεψη υπό τον νεκροθάφτη της ελληνικής οικονομίας -και ειδικότερα του τουρισμού!- Κούλη Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει του υποτιθέμενου ανοίγματος της χώρας στον τουρισμό την 1η Ιουλίου. Στη διάρκειά της αποφασίσθηκε ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου δε θα επιτρέπονται οι απευθείας πτήσεις από την Αγγλία και τη Σουηδία, δύο χώρες «αιμοδότες» του ελληνικού τουρισμού.
Επιπλέον, οι νεκροθάφτες του τουρισμού επέβαλλαν προϋπόθεση για την είσοδο στη χώρα οποιουδήποτε τουρίστα, την υποχρεωτική συμπλήρωση, 48 ώρες πριν, ειδικής φόρμας στην πλατφόρμα https://travel.gov.gr με τα στοιχεία του εισερχόμενου, τη χώρα προέλευσης και τον τόπο στον οποίο θα διαμείνει στην Ελλάδα.
Αυτά κι αν δείτε φέτος τουρίστες στο Μητσοτακιστάν, να μας… γράψετε!

Προς μεγάλη χαρά βεβαίως του νεκροθάφτη Μητσοτάκη και της συμμορίας του, καθώς με την φτωχοποίηση των Ελλήνων, οι «επενδυτές» θα αγοράσουν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων για «έναν ντενεκέ λάδι»! Και το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να καταβάλλουν τη συμφωνημένη μίζα στους off shore λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων!