Ο ΑΝΙΕΛΙ, Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Το προσόν της Αριστεράς είναι ότι πολύ συχνά κάνει αυτό που δεν είχε πετύχει πριν απ’ αυτή η Δεξιά», είπε προ ετών ο γνωστός Ιταλός πλουτοκράτης Τζοβάνι Ανιέλι.

Κι αυτό που είπε περί της αριστεράς, αποδείχθηκε περίτρανα στην Ελλάδα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μόλις η ψοφοδεξιά της ΝΔ και η κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ σήκωσαν ψηλά τα χέρια, λόγω των εντόνων λαϊκών αντιδράσεων, ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ –που υποσχόταν πως θα… σκίσει το Μνημόνιο- κι επέβαλλε νέο, χωρίς ν’ ανοίξει μύτη!

Κι αν η αποστολή της αριστεράς τους καιρούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι «να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά» στα κοινωνικά θέματα, για λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων, ο ρόλος της ψοφοδεξιάς είναι να βγάζει «τα κάστανα από τη φωτιά» στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υπονόμευση της πατρίδας, την θρησκείας και της οικογένειας, που δήθεν… υπερασπίζεται!  

Έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε με ποια φράση ολοκληρώνεται το άρθρο του σαχλάκια Μπογδάνου στην «Καθημερινή», υπέρ της νομοθέτησης του γάμου των λεγομένων «ομοφυλοφίλων»: «Ας το τολμήσουμε, καθώς μόνο εμείς το μπορούμε!».

Πράγματι, μόνο οι «εθνικόφρονες» μπορούν να κάνουν -για λογαριασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων- αυτό που ήθελε πολύ να κάνει ο Τσίπρας και η αριστερά του, αλλά δεν τόλμησαν γιατί θα γινόταν σάλος!

Όπως έγινε και με το κλείσιμο των εκκλησιών μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα και την απαγόρευση στους χριστιανούς να κάνουν Πάσχα. Ο… «ευσεβής» Μητσοτάκης το «τόλμησε». Εκατό χιλιάδες νεκροί από κορωνοϊό να υπήρχαν στην Ελλάδα, το τελευταίο που θα έκανε ο άθεος Τσίπρας αν ήταν στην κυβέρνηση, θα ήταν να κλείσει τις εκκλησίες!

Όπως γίνεται και με τον εποικισμό της χώρας. Τον προχωράει ήσυχα-ήσυχα η ψοφοδεξιά, εν μέσω λαθρομεταναστευτοφαγικών κραυγών για άλλοθι! Πενήντα λαθρομετανάστες κουβάλαγαν στην ηπειρωτική Ελλάδα ο Τσίπρας και η κυρά-Τασία και γινόταν της κακομοίρας!

Ο καθείς στο είδος του, λοιπόν! Κι όλοι μαζί –αριστεροί και ψοφοδεξιοί- στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων!