Ε ΡΕ ΜΑΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ! ΟΙ «ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ» ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αντί να πιέσει όσο μπορεί τις ευρωπαϊκές χώρες να πάρουν μερικές εκατοντάδες «προσφυγόπουλα» η καθεμία, η χούντα Μητσοτάκη τα ανταλλάσει με χρήματα!

Έτσι, συμφωνία, με βάση την οποία οι «κουτόφραγκοι» της Δανίας θα προσφέρουν περίπου 3.000.000 ευρώ για «τη στήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων», υπέγραψαν ο αναπληρωτής υπουργός Λαθρομετανάστευσης Κουμουτσάκος και ο υπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας της Δανίας Rasmus Prehn.

Το προσφερόμενο ποσό, υποτίθεται πως θα διατεθεί για τη δημιουργία νέων «δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων», με την καθεμία να έχει δυναμικότητα 20-40 παιδιών. Σύμφωνα με το σχέδιο, που θα είναι… δύο φάσεων, θα δημιουργηθούν «δομές» για έως και 4.000 ασυνόδευτα παιδιά.

Εδώ θα μείνουν, λοιπόν, τα «προσφυγόπουλα», κι όσον αφορά τις «δομές», αν τις δείτε να μας… γράψετε! Με κάποιο… μαγικό τρόπο, τα λεφτά θα καταλήξουν στους γνωστούς off shore λογαριασμούς των πιράνχας της χούντας Μητσοτάκη, που αρπάζουν ότι… κινείται και δεν αφήνουν ούτε σεντς να πέσει κάτω!