ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ «ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ 74ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ! ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ!

Αν και τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα της καταστροφής της οικονομίας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων από τα «σωστά μέτρα» του Μητσοτάκη αναμένονταν το φθινόπωρο, αρχίζουν να φαίνονται από τώρα!

Έτσι, μετά το 9χρονο κοριτσάκι στην άλλοτε «ναυαρχίδα» του τουρισμού μας Ρόδο, που λιποθύμησε από την πείνα γιατί η ξενοδοχοϋπάλληλος μητέρα της έχει μείνει άνεργη εδώ και πολύ καιρό, το ίδιο συνέβη και μ’ έναν ηλικιωμένο Έλληνα στον Βόλο!

Πιο συγκεκριμένα, ένας 74χρονος , που τον τελευταίο καιρό επιβίωνε με τη βοήθεια των γειτόνων του και της Εκκλησίας, δεν έδωσε σημεία ζωής και οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές. Στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τον άτυχο άνδρα λιπόθυμο από την πείνα! Λίγη ώρα αργότερα να πήγαιναν, σίγουρα θα τον έβρισκαν νεκρό!

Κι είμαστε ακόμα στην αρχή του πιο «μαύρου καλοκαιριού» στη σύγχρονη ελληνική ιστορία! Συστήνουμε, λοιπόν, στον… «δημοφιλέστατο», «Μωυσή», «Ηρακλή», «Τσώρτσιλ», «κορωνιοκτόνο», κ.τ.λ., να’ χει έτοιμα τα ελικόπτερα, μπας και προλάβει να την κοπανήσει μ’ όλο του το σόι, όταν θα τον ψάχνουν οι απελπισμένοι Έλληνες για να τον κάνουν κομματάκια!