ΑΚΟΜΑ ΝΑ… ΟΡΓΙΣΤΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ Ο… ΠΟΥΣΤΟΦΑΓΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ»!

Τα «μηνύματα» που έχουν δοθεί αρμοδίως είναι σαφή κι οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι η χούντα Μητσοτάκη ετοιμάζει νομοθετική καθιέρωση του γάμου ομοφύλων. Ασφαλώς και δεν ήταν τυχαία η αποκάλυψη του οικονομικού συμβούλου του Μητσοτάκη, πως είναι παντρεμένος με… άντρα και πως ο Κούλης «έχει γνωρίσει τον σύζυγό του», ούτε ήταν τυχαίο το άρθρο που δημοσίευσε ο… «σκληρός», «ακροδεξιός», «γραμμομάχος», κ.τ.λ., Μπογδάνος, για να παντρεύονται οι «γκέι», ούτε ήταν τυχαία η αναφορά του προέδρου της βουλής Τασούλα, ότι η καθιέρωση του γάμου των ομόφυλων «έχει ωριμάσει στην κοινωνία», ούτε ήταν τυχαίος ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο δικτάτορας στο Διεθνές Διαδικτυακό Συνέδριο για τα «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Εργασιακό Περιβάλλον», του Europride 2020, με το σύνθημα «ισότητα στη διαφορετικότητα».

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο «υπερεθνικόφρων» Βασιλάκης (Λάκης) Τσιάρτας, ο δεινός… πουστοφάγος, που… οργιζόταν διαρκώς επί ΣΥΡΙΖΑ, με πολύ πιο ανώδυνες καταστάσεις από το γάμο μεταξύ ομοφύλων, τώρα κάνει το… παγώνι! 

Ας θυμηθούμε μερικές… πουστοφαγικές δηλώσεις του… ανδροπρεπούς «εθνικόφρονος», επί… «κατσαπλιάδων» του ΣΥΡΙΖΑ:

Δήλωση Νο 1: «Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Το να θέλετε να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ο,τι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει ότι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά». 

Δήλωση Νο 2: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Δήλωση Νο 3: «Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.

Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Κι αυτα τα οτι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του καθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».

Τσου ρε Λάκη, Βασιλάκη, χάρτινο κοκοράκι! Τσου ρε εγκάθετοι Λάκηδες, Λαλάκηδες της «εθνικοφροσύνης», που επί ΣΥΡΙΖΑ διυλίζατε τον κώνωπα και τώρα καταπίνετε την κάμηλο!