Η… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΑΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ OFF SHORE ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ!

Από την 1η Ιουλίου υποτίθεται πως «ανοίγει» ο τουρισμός στην Ελλάδα, αλλά ο αχόρταγος δικτάτορας αποκλείει τον τουρισμό από χώρες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι βασικοί τροφοδότες του ελληνικού τουρισμού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με «πληροφορίες» που επικαλούνται οι διαδικτυακοί πρωτοπαπαγάλοι του Μητσοτάκη (protothema.gr), η απαγόρευση πτήσεων προς την Ελλάδα θα συνεχιστεί για τους πολίτες 9 χωρών, για… υγειονομικούς λόγους.

Οι χώρες αυτές είναι οι ακόλουθες: 

Βρετανία
Σουηδία

ΗΠΑ
Ρωσία
Ισραήλ
Κατάρ

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Σαουδική Αραβία
Σκόπια

Προσέξτε το γελοίον του πράγματος! Επιτρέπεται ο τουρισμός από χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία και απαγορεύεται από Βρετανία, ΗΠΑ και Σουηδία! Η εξήγηση είναι απλή: οι περισσότεροι τουρίστες στην Ελλάδα προέρχονταν τα τελευταία χρόνια κυρίως από Βρετανία και ΗΠΑ!

Είναι προφανές, πως μπαίνουμε στο τελικό στάδιο του σχεδίου της σκόπιμης φτωχοποίησης των Ελλήνων, για να επιβληθεί νέο υπερ-Μνημόνιο και να’ ρθουν τα κοράκια, οι φίλοι της αχόρταγης αγέλης Μητσοτάκη, να αγοράσουν «μπιρ-παρά» ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, σπίτια, οικόπεδα και λοιπά περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων! Καταβάλλοντας βεβαίως και τη σχετική μίζα στους ανά τον κόσμο off shore λογαριασμούς της «αγίας οικογένειας» και των λοιπών χουντικών πιράνχας!