ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ… «ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ» ΟΡΟΥΣ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΙΟΙ, ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ!

Αν και οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού για τους συμμορίτες του Ρουβίκωνα και τον ξεκάθαρα παρακρατικό ρόλο τους, ένα ακόμα γεγονός ήρθε για να διαλύσει κάθε αμφιβολία!

Έτσι, ελεύθερα με «περιοριστικούς» όρους (της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους, μια φορά το μήνα – αυτός κι αν είναι… περιορισμός!) αφέθησαν σήμερα δύο ηγετικά στελέχη της παρακρατικής συμμορίας, οι Ν.Μ. και Γ.Κ. Ούτε τα ονοματεπώνυμά τους δεν ανακοινώνει η «εθνικόφρων» χούντα Μητσοτάκη για να τους προστατεύσει!

Τα δύο «μπουμπούκια» είναι κατηγορούμενοι για φυσική και ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία – ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανταγωνιστή Αιγυπτίου εμπόρου ναρκωτικών, με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι», που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2016, με 5 σφαίρες, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού.

Και για όσους δεν κατέχουν από νομικά, δεν αθωώθηκαν των κατηγοριών. Το να αφεθεί κάποιος ελεύθερος με «περιοριστικούς» όρους, σημαίνει ότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις ενοχής του για το αδίκημα που κατηγορείται, αλλά το δικαστήριο κρίνει πως… δεν είναι επικίνδυνος για την διάπραξη νέων αδικημάτων, ούτε ύποπτος φυγής, ούτως ώστε να διαταχθεί η προφυλάκισή του! 

Αυτοί όμως κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, όχι για ένα απλό αδίκημα!

(ΥΓ): Ο Κούλης Μητσοτάκης, που υποσχόταν προεκλογικά πως θα… «εξαφανίσει τα γκρουπούσκουλα», τώρα δικαιώνεται! Τα… εξαφάνισε από τις φυλακές!