ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ;

Το ότι θέλουμε να ζήσει το Έθνος μας δε μας κάνει χιτλερικούς επειδή ήθελε κι ο Χίτλερ να ζήσει το δικό του Έθνος. Το ότι θέλουμε μια ανεξάρτητη οικονομία για το κράτος μας δε μας κάνει χιτλερικούς επειδή ήθελε το ίδιο κι ο Χίτλερ για τη Γερμανία και τον λαό του. Το ότι δε θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ένα γηρασμένο έθνος με υπογεννητικότητα δε μας κάνει χιτλερικούς επειδή ήθελε το ίδιο κι ο Χίτλερ για το έθνος του.

Το ότι δε θέλουμε να αλλοιωθεί η φυλετική σύσταση του λαού μας δε μας κάνει χιτλερικούς επειδή το ίδιο ήθελε κι ο Χίτλερ για τον γερμανικό λαό. Το ότι ο Χίτλερ έθεσε ως υψηλό ιδανικό τη διατήρηση της οικογένειας και μάλιστα ως θεμέλιο λίθο για το κράτος του δε μας κάνει χιτλερικούς επειδή σήμερα, στην δική μας εποχή, θέλουμε κι εμείς να θεμελιώσουμε ξανά το έθνος μας στο θεσμό της οικογένειας. Το ότι ο Χίτλερ δεν ήθελε έναν άθεο και υλιστικό λαό δε μας κάνει χιτλερικούς επειδή δεν θέλουμε κι εμείς κάτι τέτοιο για τον δικό μας λαό.

Ο Χίτλερ ήθελε λογικά πράγματα για τον δικό του λαό. Εμείς θέλουμε λογικά πράγματα, τα ίδια που ήθελε ο Χίτλερ για τον δικό του λαό, αλλά αυτό δε μας κάνει χιτλερικούς. Μας κάνει όμως εθνικοσοσιαλιστές που αγωνίζονται σε μια νέα εποχή για το δικό τους Έθνος. Το ότι ο Χίτλερ υποστήριζε αυτά τα ιδανικά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα θέλουμε κι εμείς. Δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αγωνιζόμαστε κι εμείς για τα ίδια ιδανικά!

Καμία απολογία, κανένας συμβιβασμός.

Ο Ευρωπαίος εθνικιστής δεν πρέπει να συνεχίσει να απολογείται για τον Χίτλερ. Ο μεταπολεμικός κόσμος δεν απολογείται για τον Στάλιν με τον οποίον συμμάχησε και υποδούλωσε την μισή Ευρώπη. Ο μεταπολεμικός κόσμος δεν απολογείται για τον απόλυτο εξαμερικανισμό της ευρωπαϊκής κουλτούρας.

Δεν είμαστε οι απολογητές του Χίτλερ. Είμαστε η νέα γενιά της Ευρώπης, μιας ηττημένης Ευρώπης, ενός παρηκμασμένου ευρωπαϊκού πολιτισμού, είμαστε μια γενιά που αργοπεθαίνει στη μέγγενη των νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τον σημερινό κόσμο, για τα σύγχρονα δεινά της Ευρώπης, των εθνών μας, του πολιτισμού μας δε φταίει ο Χίτλερ. Για αυτό και όποιος αντιδρά σήμερα και μιλά για μια Ευρώπη των Εθνών του προσάπτουν την ταμπέλα του «χιτλερικού». Γιατί ο εχθρός μας γνωρίζει την αλήθεια καλύτερα από εμάς, τα θύματά του…

Διαβάστε περισσότερα στο: https://ethnikonkratos.gr