ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Εκεί που η χούντα Μητσοτάκη είχε… απομονώσει διεθνώς τον Ερντογάν, που έτρωγε το ένα… χαστούκι μετά το άλλο, τα πράγματα φαίνεται πως δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Μιλώντας, λοιπόν, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ,  ο  αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Θάνος Ντόκος (ο οποίος προ μηνών είχε ταχθεί υπέρ της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο…), ξέγραψε τον Χαφτάρ λέγοντας πως η ελληνική κυβέρνηση τάχα, «επένδυσε» σε αυτόν αλλά τώρα «φαίνεται ότι χάνει στο πεδίο της μάχης και οι πολιτικές του μέρες είναι μετρημένες».

Πρόσθεσε δε, ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο.

Το εστί μεθερμηνευόμενον, «παίξαμε και χάσαμε και τώρα πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους νικητές και να κάνουμε παραχωρήσεις»!

Τα είπε όλα αυτά τυχαία; Δε νομίζουμε! Κατ’ εντολήν του Κούλη Μητσοτάκη, ο σύμβουλος  προετοιμάζει την κοινή γνώμη  για την συνεκμετάλλευση, την οποία έχει ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ο δικτάτορας με τον Ερντογάν Πασά, με αντάλλαγμα την «επικοινωνιακή νίκη» στον Έβρο (το στημένο δήθεν «Έπος του Έβρου») και την διακοπή της λαθρομετανάστευσης στα νησιά του Αιγαίου, για άγνωστο χρονικό διάστημα – πιθανότατα μέχρι τις πρόωρες εκλογές που ετοιμάζει ο Μητσοτάκης για τον Σεπτέμβριο, αν τελικά τις κάνει!