ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ! ΑΠΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ!

Ζήτωσε πάλι η «εθνικόφρων» παράταξις, των παραδοσιακών συνεργατών όλων των κατακτητών που πέρασαν από την Ελλάδα! Αυτή τη φορά… εκτός έδρας, στο ευρωκοινοβούλιο!

Τροπολογία κατέθεσε, λοιπόν, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα –η οποία τελικά υπερψηφίστηκε- ζητώντας από τα όργανα της ΕΕ και τις κυβερνήσεις των κρατών μελών, να μην αρχίσουν ενταξιακές συνομιλίες με την Αλβανία εφόσον δεν εκπληρωθούν στην πράξη οι γνωστοί 15 όροι της Απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Μαρτίου. Μεταξύ αυτών και ο σεβασμός των εθνικών μειονοτήτων, η προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων, ο εκλογικός νόμος και η πληθυσμιακή απογραφή, θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου.

Και κατά την κρισιμότατη ψηφοφορία για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού που ακολούθησε, οι ευρωβουλευτές του κόμματος των «εθνικοφρόνων»… απείχαν, για το χατίρι του Ράμα και του αλβανικού λόμπι! Προκαλώντας τη χλεύη ακόμα και των συριζαίων, που υπερψήφισαν την τροπολογία!

Τοιούτοι πωρωμένοι προδότες κυβερνούν την Ελλάδα μας! Και δεν είναι ίδιοι με τους συριζαίους, είναι πολύ χειρότεροι από δαύτους!

(ΥΓ): Και βέβαια, τώρα που οι μάσκες έπεσαν, όποιος Βορειοηπειρώτης είναι με το κάθαρμα τον Μητσοτάκη και τη συμμορία του, είναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ και πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως από τους υπολοίπους!