ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

Όπως είναι γνωστό, ο δικτάτορας Μητσοτάκης είχε πάρει και το γιό του στο πρόσφατο ταξίδι του στο Ισραήλ, για να γνωρίσει ο διάδοχος τα μεγάλα αφεντικά και να πάρει το… βάπτισμα του πυρός! Δόθηκε δε μεγάλη δημοσιότητα στην παρουσία του υιού, για να πάρουν το «μήνυμα» οι Έλληνες, ότι αυτός θα είναι ο συνεχιστής της φαμίλιας που έχει ρημάξει τον τόπο τα τελευταία 80 χρόνια!

Ωστόσο, η πρόκληση Μητσοτάκη δεν έμεινε αναπάντητη από τη φαμίλια Σαμαρά, που έσπευσε να εμφανίσει τον δικό της διάδοχο!

Έτσι, με ένα επιτηδευμένο δημοσίευμα, προβάλλεται η είδηση ότι ο Κωστάκης Σαμαράς του Αντωνίου, ανεδείχθη πρόεδρος της Ένωσης Φοιτητών του αμερικάνικου κολεγίου Derree , όπου «φοιτά», γεγονός το οποίο μεταφράζεται από το «πρόθυμο» ΜΜΕ, ότι «ο Κώστας Σαμαράς βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του», «το µήλο κάτω από τη µηλιά θα πέσει», κτ.λ., ενώ στον επίλογο του δημοσιεύματος τονίζεται με νόημα ότι «ο νεαρός Κώστας, µε σπουδές στα οικονομικά, βαδίζει στα βήματα του πατέρα του, ο οποίος είχε επίσης σπουδάσει οικονομικά, ενώ φαίνεται ότι έχει και εκείνος το μικρόβιο της πολιτικής».

Γίδια ψηφοφόροι, εσείς ποιον θα επιλέξετε στο μέλλον για… σωτήρα σας; Τον γιο του Μητσοτάκη ή τον γιό του Σαμαρά; Ή μήπως τον γιο του Καραμανλή, που σιγουρότατα θα είναι ο επόμενος στην… πασαρέλα των διαδόχων; Τέτοιοι που είστε, τέτοιοι σας πρέπουν!