«ΨΗΝΕΤΑΙ» Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ! ΤΑΣΟΥΛΑΣ: ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Εχθές, σας παρουσιάσαμε την παρέμβαση στην «Καθημερινή» του δήθεν «ακροδεξιού», «ρατσιστή» «αναπληρωτή της Χρυσής Αυγής στη βουλή», κ.τ.λ., Μπογδάνου, υπέρ της νομοθετικής κατοχύρωσης του γάμου των ομοφύλων.

Προχθές, την είδηση ότι ο… παρδαλός δικτάτορας Μητσοτάκης θα είναι εισηγητής σε συνέδριο του Europride 2020 για τα δικαιώματα των λεγομένων «ομοφυλοφίλων» στην εργασία.

Τις προάλλες, την αποκάλυψη του οικονομικού συμβούλου του Μητσοτάκη, Αλέξη Πατέλη, πως είναι παντρεμένος με… άντρα και πως «ο πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου».

Υπάρχει και κάτι που μας… ξέφυγε και σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως…

Υπέρ της νομοθετικής κατοχύρωσης του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της βουλής Κώστας Τασούλας σε ραδιοφωνική εκπομπή, τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Τασούλας απαντώντας σχετικά με το αν ο πολιτικός γάμος θα μπορούσε να κατοχυρωθεί και σε νομοθετικό επίπεδο, τόνισε πως «όσο ωριμάζουν τα πράγματα στην κοινωνία τόσο διευκολύνεται και η θεσμική εξέλιξη γύρω από το θέμα».

Όσον αφορά την απόφασή του να ψηφίσει την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, υπογράμμισε πως «θεσμοθετήθηκε με μία διακοσμητική συναίνεση και στη συνέχεια τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν βελτιωθεί αφάνταστα και καλό είναι να τ’ αφήσουμε να εξελίσσονται και να βελτιώνονται αφάνταστα».

Αναφερόμενος δε στην περίπτωση του παντρεμένου με… άντρα πρωθυπουργικού συμβούλου, του έπλεξε το εγκώμιο: «ο κ. Πατέλης έχει το θάρρος της γνώμης του και αισθάνεται άνετα μέσα από αυτή την διαφορετικότητα όπως λέγεται, είναι μια παράξενη λέξη αλλά έτσι έχει καθιερωθεί να λέγεται, αισθάνεται άνετα και αυτό απηχεί το γεγονός ότι τα πράγματα στη χώρα μας γύρω από αυτό το γεγονός έχουν γίνει πολύ πιο πολιτισμένα από ότι ήταν άλλοτε. Έχουμε την νομική εξέλιξη του θέματος αλλά έχουμε και την κοινωνική και την πολιτιστική εξέλιξη που πολλές φορές είναι πιο σημαντική καθώς μπορεί να έχεις ένα νεωτερικό νομικό καθεστώς αλλά μια απαρχαιωμένη ή βάναυση κοινωνική αντίληψη γύρω από το θέμα. Εμείς έχουμε παράλληλη βελτίωση σε αυτό το θέμα».

Το εστί μεθερμηνευόμενον –επειδή είναι πολλές οι σχετικές δηλώσεις και αποκαλύψεις για να είναι τυχαίες- «ψήνεται» ο νόμος για την καθιέρωση του γάμου των ομοφύλων, που δεν τόλμησε να κάνει ο Τσίπρας!

Και να δούμε τι θα λένε μετά εκείνα τα σούργελα της «εθνικοφροσύνης» που παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει το σύνθημα «ψηφίστε Τσίπρα για να παντρεύονται οι πούστηδες»! Θα το μετατρέψουν σε «ψηφίστε Μητσοτάκη για να παντρεύονται οι πούστηδες» ή θα το καταπιούν -κι αυτό!- αμάσητο;