ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ! 9ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! 

Τα αποτελέσματα του «κλειδώματος» της οικονομίας από το κάθαρμα τον Μητσοτάκη, άρχισαν να γίνονται αισθητά στην ελληνική κοινωνία, με τον πιο θλιβερό τρόπο!

Έτσι, ένα 9χρονο κοριτσάκι στην Ρόδο, το οποίο περίμενε με την άνεργη μητέρα του έξω από αρτοποιείο του νησιού, λιποθύμησε από την πείνα! Αυτό δηλαδή που γινόταν την πρώτη περίοδο της κατοχής, που πέθαινε ο κόσμος στους δρόμους!
Όπως αναφέρει το «www.dimokratiki.gr», πρόκειται για την κόρη ξενοδοχοϋπαλλήλου που έχει μείνει άνεργη! Ο Θανάσης Σταμούλης, πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, μιλώντας στο Open, επιβεβαίωσε το συμβάν κι αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνει ο άλλοτε τουριστικός παράδεισος από την οικονομική κρίση, λόγω των μέτρων του δικτάτορα Μητσοτάκη και της κλίκας του: «Η κατάσταση είναι τραγική. Έρχονται άνθρωποι έξω από το εργατικό κέντρο της Ρόδου, για να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους… Μου θυμίζει κατοχή η κατάσταση. Η Ρόδος είναι νεκρή πόλη. Δεν κινείται τίποτα έξω. Ειδικά το βράδυ είναι νέκρα».
Το θλιβερό περιστατικό επιβεβαίωσε και η κα Σ. Μανιά, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αγία Σοφία» Ρόδου, που δήλωσε τα εξής: «ο σύλλογος ήρθε σε επαφή μαζί της. Είναι αξιοπρεπέσταση κυρία, δεν ζητά λεφτά, θέλει φαγητό για τα παιδιά της και μια δουλειά για να τα ζήσει».
Έλληνες ξυπνάτε από το λήθαργο και αντισταθείτε! Να φύγει τώρα ο Μητσοτάκης και η κλίκα του, πριν αρχίσουν τα παιδιά μας να πεθαίνουν στους δρόμους!