ΜΗΤΕΡΑ 9ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ: ΕΧΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ!

Την ίδια ώρα που τα μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ ΜΜΕ (να τα φάνε φάρμακα!) υμνούν τον νέο «Μωυσή», «Τσώρτσιλ», «Ηρακλή», γιο του «σκύλου των Ες-Ες», που μας… έσωσε και αποπροσανατολίζουν την κοινωνία με βιτριόλια, ψευτογιατρούς και Μαρκέλλες, παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στους δρόμους, όπως γινόταν την πρώτη περίοδο της κατοχής! Με χαρακτηριστική την περίπτωση μιας 9χρονης στην Ρόδο, στην περίπτωση της οποίας αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Πριν από λίγο, η μητέρα του κοριτσιού μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες η χούντα Μητσοτάκη και η κλίκα της:

«Η κόρη μου λιποθύμησε από την πείνα. Είμαι άνεργη εδώ και τόσους μήνες. Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος. Έχω να εργαστώ από πέρυσι τον Αύγουστο. Απολυθήκαμε, ήμασταν εποχικοί εργαζόμενοι. Εισόδημα στο σπίτι δεν μπαίνει. Δεν έχουμε να φάμε. Το παιδί πείναγε και εγώ δεν είχα. Θέλω να το πάω στο γιατρό απλά επειδή έγινε ντόρος αποφεύγω πάρα πολύ για το παιδί μου. Πρέπει να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι άνεργοι αυτή τη στιγμή. Είμαστε άνεργοι».

Σήμερα το κοριτσάκι στην Ρόδο, αύριο τα παιδάκια του κόσμου στην υπόλοιπη χώρα! Έλληνες βγείτε από τα κλουβιά σας, πριν αρχίσουν να λιποθυμούν και τα παιδιά τα δικά σας! 

(ΥΓ): Τι καθόσαστε και τους κοιτάτε; Ξυπνάτε! Την ίδια ώρα που τα παιδιά μας λιποθυμούν στους δρόμους, ο τύραννος ετοιμάζει το γιό του για μελλοντικό πρωθυπουργό της χώρας! Ξυπνάτε και πάρτε τους φαλάγγι!