ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΡΟΣΔΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Όλοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδος που επισκέπτονταν το σιωνιστικό Ισραήλ, περνούσαν μια βόλτα κι από την Ραμάλα, για να κρατήσουν κάπως τις ισορροπίες. Όλοι, πλην του ζαβού δικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη, ο οποίος απαξίωσε πλήρως την Παλαιστινιακή Αρχή!

Λίγες ημέρες μετά, ήρθε η πληρωμένη απάντηση στο δουλάκι των σιωνιστών, με τους Παλαιστινίους να εντάσσονται επισήμως στο άρμα του Ερντογάν Πασά!

Έτσι, ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Άγκυρα, Φαέντ Μουσταφά, έδωσε συνέντευξη σε τουρκικά μέσα, στην οποία αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο υπογραφής συμφωνίας ΑΟΖ με την Τουρκία: «Εμείς, ως Παλαιστίνη, προσδίδουμε μεγάλη σημασία στις σχέσεις μας με την Τουρκία. Εργαζόμαστε για την ενίσχυση των σχέσεων σε όλους τους τομείς. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις ιδέες για την ανάπτυξη αυτών των σχέσεων. Αυτό ισχύει και στο θέμα της συμφωνίας ΑΟΖ με την Τουρκία. Έχουμε και εμείς δικαιώματα στη Μεσόγειο. Έχει και η Παλαιστίνη μερίδιο στο πετρέλαιο και στο φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο. Είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε με την Τουρκία όσον αφορά το φυσικό αέριο. Είμαστε έτοιμοι για συνεργασία με την Τουρκία. Θέλουμε ανάπτυξη των σχέσεών μας σε όλους τους τομείς. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα».

Είναι φανερό, ότι ο ζαβός δικτάτορας διώχνει από κοντά μας παραδοσιακούς φίλους και απομονώνει την Ελλάδα, προωθώντας την στρατηγική της περικύκλωση στην ευρύτερη περιοχή, που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου! Το κάνει άραγε από βλακεία ή από σκοπιμότητα;

Μήπως είναι αυτό το αντάλλαγμα για την επικοινωνιακή «νίκη» που του πρόσφερε στο πιάτο ο Πασάς τον Μάρτιο στον Έβρο (το δήθεν… «Έπος του Έβρου») και για την πολύ περίεργη διακοπή της λαθρομετανάστευσης προς τα νησιά του Αιγαίου το τελευταίο 4μηνο;