ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Ο «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΜΕ ΤΟ… ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΚΕΦΑΛΙ: ΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΝΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!

Ήταν βαμμένος κομμουνιστής (και κάτι άλλο…), μέχρι που τον έπιασε από κοντά ο Μπουμπούκος και του συνέστησε να παντρευτεί (με γυναίκα…) και να το παίξει «εθνικόφρων», για να γίνει βολευτής της Νουδούλας και υπασπιστής του. Μιλάμε για τον εμφανιζόμενο ως… «ακραίο», «υπερακραίο», «υπερσυντηρητικό», «γραμμομάχο» κ.τ.λ. βουλευτή με το… ξυπόλητο κεφάλι και τις… σκαμπρόζικες πόζες, Μπογδάνο.

Ο οποίος όμως… δεν κρατιέται – μάλλον τον… φουντώνει η ζέστη! Πέρυσι τέτοιον καιρό, δήλωσε πως θέλει να δει… μαύρο εύζωνα. Κι αυτές τις μέρες, αρθρογράφησε στη «ναυαρχίδα» του νεοφιλελευθερισμού «Καθημερινή», απαιτώντας από τον Κούλη Μητσοτάκη να κάνει νόμο του κράτους αυτό που δεν τόλμησε να ολοκληρώσει ο Τσίπρας (έφτασε μόνο μέχρι το «σύμφωνο συμβίωσης»….), τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Ιδού τα κυριότερα σημεία από το άρθρο του, υπό τον τίτλο «Ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφύλων»:

«Οι συντηρητικοί φιλελεύθεροι δεν φοβόμαστε να επιχειρηματολογούμε από θέση αρχής – αντιθέτως, το επιδιώκουμε. Δεν αποστρέφουμε το βλέμμα μας από τον κόσμο και τον άνθρωπο όπως στην πραγματικότητα είναι για να καταφύγουμε σε βολικές αφαιρέσεις… Και θέμα νομοκρατίας και ισονομίας είναι το ζήτημα του πολιτικού –και τονίζω εδώ το «πολιτικού»– γάμου μεταξύ ομοφύλων στη χώρα μας. Μιας ληξιαρχικής πράξης δηλαδή που αναγνωρίζει από πλευράς του κράτους τον δεσμό ζωής μεταξύ ενός ζευγαριού. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ένα ομόφυλο ζευγάρι να μην κάνει για παράδειγμα κοινή φορολογική δήλωση, να μην μπορεί να διεκδικήσει ισότιμα κοινές ημέρες άδειας διακοπών, να μην είναι και κατά νόμο ζεύγος εγγυτέρων συγγενών στα κληρονομικά και τις κρίσιμες αποφάσεις ζωής και θανάτου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος η κατά νόμο αναγνώριση ενός δεσμού ζωής μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων να εξαρτάται σήμερα από το φύλο τους.

Ο κ. Πατέλης μίλησε στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην «Κ» για τον σύζυγό του. Ορισμένοι ίσως βιάστηκαν να προκαταλάβουν αδιακρίτως τη στάση όσων δεν δηλώνουν καλά και ντε προοδευτικοί. Γιατί όμως να δυσανασχετήσουν, ή να σοκαριστούν, οι ετεροφυλόφιλοι συντηρητικοί φιλελεύθεροι; Και να το πω κι αλλιώς: Πόσοι άραγε στ’ αλήθεια σοκαρίστηκαν; Πόσοι στ’ αλήθεια φοβήθηκαν για την ακεραιότητα της δικής τους ετεροφυλόφιλης ταυτότητας;


Αντιθέτως, αυτό που θα έπρεπε να μας σοκάρει και να μας εξοργίζει είναι ότι μια καθαρή υπόθεση νομοκρατίας και ισονομίας –των θεμελίων δηλαδή της φιλελεύθερης αστικής δημοκρατίας– την έχουμε παραδώσει βορά σε ακραίους και μισαλλόδοξους φανατικούς της αριστεράς (οι οποίοι βέβαια ως κυβέρνηση δεν τόλμησαν να αναγνωρίσουν τον πολιτικό γάμο μεταξύ ομοφύλων). Θα έπρεπε να μας σοκάρει και να μας εξοργίζει ότι χιλιάδες ομόφυλα ζευγάρια στην πατρίδα μας, άνθρωποι πολλοί από αυτούς φιλελεύθεροι και συντηρητικοί, νοικοκυραίοι και πατριώτες, αισθάνονται ότι τα αυτονόητα δικαιώματά τους σήμερα τολμά να τα προάγει –έστω και στα λόγια– ένα τσούρμο ακραίων.

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν́ για τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η παράταξή μας ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Με τη νομική αναγνώριση του πολιτικού γάμου μεταξύ ομοφύλων, μπορούμε να διασφαλίσουμε στην πράξη την ισονομία. Και μπορούμε να ακυρώσουμε μια και καλή τους τζάμπα μάγκες του φωνακλάδικου δήθεν δικαιωματισμού της αριστεράς. Η κοινωνία μας είναι πια ώριμη για να κάνουμε αυτό το συμβολικό και ουσιαστικό βήμα νομοκρατίας. Ας το τολμήσουμε, καθώς μόνο εμείς το μπορούμε!

Εθνικοφρονάρες, να τον χαίρεστε!

(ΥΓ):  Και στα δικά σας οι… λεύτερες, του γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ!