Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ»!

Νόμο-τέρας, υπό τον τίτλο «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις», σκοπεύει να φέρει η… υγειονομικώς ορθή χούντα στη βουλή, για να ψηφιστεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου. 

Με το νόμο αυτό, ουσιαστικά απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις!

Κατ’ αρχάς, η απαγόρευση προβλέπεται ξεκάθαρα από τον νόμο-τέρας «εάν πιθανολογείται ότι η διεξαγωγή τους θα διαταράξει δυσανάλογα την κοινωνικοοικονομική ζωή της συγκεκριμένης περιοχής»! Μάλιστα, ορίζεται ως ιδιώνυμο αδίκημα για τους πολίτες, η συμμετοχή σε συγκέντρωση ή πορεία που έχει απαγορευθεί από την χούντα!

Έπειτα, για να ζητηθεί άδεια πραγματοποίησης μιας συγκέντρωσης από τις «αρχές», θα πρέπει να οριστούν υπεύθυνοι γι’ αυτήν, οι οποίοι και θα καθίστανται υπόλογοι σε περίπτωση «εκτροπής» της συγκέντρωσης. Για να το κάνουμε λιανά, εάν σε μια συγκέντρωση εμφανιστούν οι γνωστοί παρακρατικού προβοκάτορες κι αρχίσουν και σπάνε μαγαζιά, οι ορισθέντες ως υπεύθυνοι θα βρεθούν αντιμέτωποι διώξεων από την «δικαιοσύνη», αλλά και αγωγών από τους ζημιωθέντες καταστηματάρχες και τις ασφαλιστικές εταιρείες, γεγονός που καθιστά προβληματική την εύρεση οργανωτών μιας συγκέντρωσης!

Τέλος, όπου οι «αρχές» της χούντας κρίνουν ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων σε μια πορεία είναι «περιορισμένος», θα επιβάλλεται η πραγματοποίησή τους σε μέρος του οδοστρώματος ή οι «αρχές» θα υποδεικνύουν… εναλλακτική διαδρομή – προφανώς για να περνάνε απ’ όποιους δρόμους υπάρχει ερημιά!

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η χούντα Μητσοτάκη τρέμει επανεμφάνιση των «αγανακτισμένων», είτε ως αντίδραση στην επιχειρούμενη προδοσία στο Αιγαίο, είτε για το νέο υπερ-Μνημόνιο ανεργίας, φτώχειας και δυστυχίας, που θα φορτώσει στις πλάτες του ελληνικού λαού το προσεχές φθινόπωρο! Γνωρίζοντας πολύ καλά, πως οι συγκεντρώσεις των «αγανακτισμένων» οδήγησαν σε κατάρρευση τον Jeffrey, με τον οποίο ο Κούλης Μητσοτάκης έχει φοβερές ομοιότητες – είναι και οι δύο γόνοι πολιτικών τζακιών, θεωρούνται ηλίθιοι, έχουν σχεδόν την ίδια αβάντα από τα ΜΜΕ και τον ξένο παράγοντα, κ.τ.λ.

Καλός θεωρητικά ο σχεδιασμός κατάπνιξης των επερχομένων λαϊκών αντιδράσεων, αλλά ο δικτάτορας Μητσοτάκης λογαριάζει χωρίς τον «ξενοδόχο» λαό! Ο οποίος, όταν θα’ ρθει στο «αμήν» θα καταργήσει το νόμο στα πεζοδρόμια και θα πάρει παραμάζωμα τον δικτάτορα, το σόι του όλο και τους συνεργάτες του!