ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 83ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ»

Επιτέλους, δικαιώνεται ο δικτάτορας Κούλης Μητσοτάκης, που είχε δηλώσει στη βουλή ότι είναι ευτυχής που η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε «πολυπολιτισμική»!

«Πολυπολιτισμός» στην πράξη, λοιπόν, στην Πρέβεζα, όπου μια 83χρονη ανυπεράσπιστη Ελληνίδα έπεσε θύμα άγριου «πολυπολιτισμικού» βασανισμού, πιθανότατα για να αποκαλύψει που κρύβει τις οικονομίες της, ενδεχομένως δε και βιασμού, καθώς βρέθηκε ημίγυμνη!

Η άτυχη γυναίκα δεν απαντούσε στα τηλέφωνα συγγενικών της προσώπων, κι όταν οι δικοί της άνθρωποι πήγαν στο σπίτι της, τη βρήκαν σε άθλια κατάσταση, χτυπημένη στο κεφάλι και σ’ όλο της το σώμα! 

Εν συνεχεία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της!
Δράστης των αγρίων βασανιστηρίων και πιθανότατα του βιασμού της 83χρονης είναι ένα «προσφυγάκι» από το Πακιστάν, που συνελήφθη και ομολόγησε. Το πιο εξοργιστικό, είναι ότι αυτός ο παλιάνθρωπος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για εμπόριο ναρκωτικών κι αντί να είναι κλεισμένος στη φυλακή ή να έχει απελαθεί στη χώρα του, είχε αφεθεί ελεύθερος από την «δικαιοσύνη» των Κούληδων, με «περιοριστικούς» όρους!