ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ MEGA ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί και διάφοροι πάνε να μας βγάλουν… τρελούς, που εδώ και πολλούς ΜΗΝΕΣ προαναγγέλλουμε με απόλυτη βεβαιότητα την επιβολή νέου υπερ-Μνημονίου από την χούντα Μητσοτάκη! Τώρα, το παραδέχονται ακόμα και τα ΜΜΕ που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τη χούντα Μητσοτάκη!

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο Σαράντης Μιχαλόπουλος, ανταποκριτής στις Βρυξέλες του καναλιού του χοντρού κουμπάρου του δικτάτορα Μητσοτάκη: «για να πάρουν χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης κορωνοϊού, οι χώρες πρέπει να κάνουν μεταρρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό των οικονομιών τους. Εμείς υποψιαζόμαστε και ρωτούσαμε συνεχώς τι σημαίνει μεταρρυθμίσεις και χθες οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι διευκρίνισαν ότι ουσιαστικά αναφέρονται και σε δημοσιονομικές προσαρμογές».

Το πιάνει το… υπονοούμενο και τον ερωτά η δημοσιογράφος: «όταν λέμε δημοσιονομικές προσαρμογές, μπορεί να μιλάμε για μισθούς, μπορεί να μιλάμε για φορολογία, αυτά που ξέραμε δηλαδή στα μνημόνια;» και της απαντά πολύ ξεκάθαρα ο ανταποκριτής: «αυτά που ξέραμε, πιθανές περικοπές του προϋπολογισμού, αυξήσεις φόρων, σε κάθε περίπτωση αυτά τα δάνεια της Κομισιόν αναμένεται να προκαλέσουν πολιτική καταιγίδα στον ευρωπαϊκό νότο»!

Τα σχόλια δικά σας…