Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΦΙΣΑ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 534 ΕΥΡΩ!

Ενώ από τη μία μεριά η χούντα Μητσοτάκη επιμένει να κρύβει τα τερατώδη ποσά που έδωσε σε κάθε ΜΜΕ (ύψιστο κρατικό μυστικό!), από την άλλη υποχρεώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες να διατυμπανίσουν με αφίσα ότι πήραν τα ψίχουλα των 534 ευρώ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι υποχρεωμένοι να αναρτήσουν στην είσοδο των καταστημάτων τους αφίσα Α3, με την οποία θα ενημερώνουν το κοινό ότι πήραν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ, αλλά και να αναρτήσουν και στην ιστοσελίδα της επιχείρησής τους μια σύντομη περιγραφή της οικονομικής ενίσχυσης που πήραν!

(ΥΓ): Όχι, δεν είναι υποχρεωμένοι να γράψουν στην αφίσα «ευχαριστούμε πολύ τον φιλεύσπλαχνο και πολυαγαπημένο μας  ηγέτη Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του δίνει χρόνια», αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο θα… εκτιμηθεί. Κι όποιος δεν το γράψει, μπορεί την ώρα που θα βάζει τα κλειδιά στην πόρτα για ν’ ανοίξει το μαγαζί του, να τον περιμένει το ΣΔΟΕ!