Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!

Αποκαλύπτεται μέρα με την ημέρα όλη η επιχείρηση των ακραίων μέτρων που λήφθηκαν για να κλειστούν οι Έλληνες στα σπίτια τους, να υπάρχει διάχυτος φόβος και να αγοραστούν τα εμβόλια και οι νέες τεχνολογίες του κου Μπιλ Γκέιτς.

Όπου υπάρχουν στενές σχέσεις μεταξύ των κυβερνήσεων και των ιδρυμάτων Γκέιτς και Σόρος, εκεί παρατηρούμε ( και το σημειώνουν καθημερινά όλες οι μυστικές υπηρεσίες) υπάρχει έντονη τηλεοπτική προβολή και προπαγάνδα για την επισήμανση νέων περιστατικών covid-19. Π.χ. έχουμε αναζωπύρωση της ανησυχίας εδώ στην Ελλάδα και στα Σκόπια, όπου ο Ζάεφ συνδέεται απόλυτα με τον Τζόρτζ Σόρος, συνεταίρο του κου Γκέιτς στη Βαλκανική διείσδυση και στην επιχείρηση ανατροπής του κου Τραμπ.

Μια ματιά σήμερα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων αρκεί, για να βγάλουμε τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα. 1ον  οι μισοί Έλληνες είναι εκτός παραγωγικής διαδικασίας μετά το lockdown 2ον το οικονομικό αποτέλεσμα της απόφασης του πρωθυπουργού και της καλοπληρωμένης δράσης των Ελλήνων λοιμωξιολόγων με επικεφαλής τον κο Τσιόδρα στοίχισαν στην ελληνική οικονομία 9 δισεκατομμύρια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθαψε στην κυριολεξία τον ελληνικό λαό και προκειμένου να έχει τον έλεγχο προβαίνει σε φασιστικές μεθόδους φίμωσής του. Ολόκληρη η Αγία Οικογένεια – θείος και ανιψιός – επιδίδονται σε διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr