ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΕΙΧΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΞΕΡΕΤΕ, Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ «ΕΝΑΝ ΝΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ»!

Όλο τον «κακό» κόσμο είδε ο δικτάτορας Κούλης Μητσοτάκης στο Ισραήλ – στο οποίο, όπως δήλωσε, πως νιώθει «σαν στο σπίτι του».

Έτσι, εκτός από τον Νετανιάχου, είχε συναντήσεις και με σημαντικούς Ισραηλινούς «επενδυτές», που ενδιαφέρονται να «επενδύσουν» στην Ελλάδα. Όλως τυχαίως, οι «επενδυτές» αυτοί είναι ιδιοκτήτες “funds”, που αναζητούν «ευκαιρίες» για να αγοράσουν περιουσιακά στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικτάτορας συναντήθηκε με τον Erel N. Margalit, πρόεδρο και ιδρυτή της JVP Partners, κορυφαίας εταιρείας επενδυτικών κεφαλαίων που περιλαμβάνει 9 funds συνολικής αποτίμησης 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της AMPA Capital, Shlomi Fogel, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Elbit Systems, Bezhalel Machlis και άλλους…

Πρόκειται άραγε γι’ αυτούς τους ιδιοκτήτες ισραηλινών “funds”, που -όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες- είχαν εμφανιστεί στην Ελλάδα κι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για αγορά χιλιάδων κατοικιών και διαμερισμάτων στην προ κορωνοϊού εποχή, αλλά αυτό το διάστημα έχουν χαθεί από την πιάτσα, γιατί προφανώς περιμένουν να ολοκληρωθεί η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και η φτωχοποίηση των Ελλήνων, για να ξανάρθουν και να τα αγοράσουν για «έναν ντενεκέ λάδι», όπως γινόταν στην κατοχή;