Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ «ΑΠΕΛΥΣΕ» ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ACTION 24! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!

Κάποιοι καλοπροαίρετοι αναγνώστες, μας έχουν παρατηρήσει ότι ο χαρακτηρισμός «δικτάτορας» για τον Κούλη Μητσοτάκη είναι… υπερβολικός.

Αλλά, ο ίδιος με τις πράξεις του επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό! Χθες το βράδυ, λοιπόν, εντελώς ξαφνικά, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ενημερώθηκε από την διοίκηση του ACTION24 ότι δεν θα συνεχίζει την εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το ίδιο το θύμα της χούντας Μητσοτάκη, η συνεργασία του διεκόπη με ένα… SMS, το οποίο εστάλη στη διοίκηση του Action 24 κατόπιν προσωπικής εντολής του δικτάτορα, μέσω του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιού του, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Θυμίζουμε, πως ετούτη είναι η δεύτερη φορά μέσα σ’ έναν μήνα, που φιμώνεται η φωνή του Γιώργου Τράγκα, καθώς νωρίτερα είχε «κοπεί» κι από το ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά»

Αυτή είναι η χούντα Μητσοτάκη, ο επίλογος της οποίας θα γραφτεί σε λίγους μήνες στην πλατεία Συντάγματος! Και ο νοών, νοείτω!