ΞΕΠΕΣΜΟΣ! ΚΑΙ ΤΟ WJC ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ» ΤΟΥ… ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ!

Πάντοτε, οι σιωνιστές επένδυαν στα «πολιτικά κεφάλαια» πολλών και διαφόρων πολιτικάντηδων στην Ελλάδα. Διαλέγοντας προσεχτικά μεταξύ επιφανών πολιτικών απατεώνων. Τώρα τελευταία, έχουν ξεπέσει σε κάτι… πίτουρες! Σαν τον Κικίλια, ας πούμε! Πιθανότατα, οι σιωνιστές αγνοούν τη σοφή ελληνική παροιμία, πως «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρων οι κότες»!

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την συνάντηση αυτού του… τιτανοτεράστιου (αλλά μόνο στο… μπόι) με τον πρεσβευτή του Ισραήλ, για να συζητήσουν τάχατες «θέματα κοινού ενδιαφέροντος» (τι «θέματα κοινού ενδιαφέροντος έχει να συζητήσει ένας υπουργός Υγείας –και μάλιστα του επιπέδου του Κικίλια- μ’ έναν ξένο πρεσβευτή;), ο εκλεκτός των σιωνιστών Κικίλιας συμμετείχε σήμερα το απόγευμα σε “web talks” του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (World Jewish Congress). Πρόκειται για  διαδικτυακές –λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό- συζητήσεις «πάνω σε θέματα εβραϊκού, αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος», στις οποίες «συμμετέχουν συνήθως ως ομιλητές αξιωματούχοι του ΟΗΕ, της UNESCO, πρέσβεις, ακαδημαϊκοί, πρόεδροι εβραϊκών κοινοτήτων κ.ά.» – σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του WJC.

Ο δε… τιτανοτεράστιος αυτός πολιτικάντης ήταν παρακαλώ… κεντρικός ομιλητής της διαδικτυακής συζήτησης και αναφέρθηκε «στις επιτυχείς κινήσεις της χώρας κατά του ιού, καθώς και στη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ», ενώ εν συνεχεία απήντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τον εκπρόσωπο του WJC στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη και την Ουνέσκο στο Παρίσι και μέλος του Δ.Δ. του ΚΙΣ, Δρα Λεόν Σαλτιέλ.

Τι μπορεί να συζητήσει ένας δόκτορας με τον πρακτικώς αναλφάβητο Κικίλια, το αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!

(ΥΓ): Να είναι κανείς δελφίνος στην Νουδούλα και να έχει αντίπαλο τον Κικίλια! Tragic, που έλεγε και η Τασούλα!