Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Εξελίσσεται στην πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που είχαμε επί μνημονίου. Πριν ακόμη κάνει γενέθλια και σβήσει το πρώτο κεράκι στην τούρτα, τα πλέον έγκυρα ΜΜΕ στον κόσμο γράφουν ότι είναι αδιαφανής και ότι οι ενέργειές της μυρίζουν διαφθορά. Ο Guardian του Λονδίνου, μία από τις πλέον έγκυρες εφημερίδες του κόσμου, φιλοξένησε μεγάλο άρθρο – ανταπόκριση από την Αθήνα, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε αδιαφανείς διανομές μεγάλων ποσών, για να προωθήσει το σύνθημα «Μένουμε στο σπίτι».

Δηλαδή η βρετανική εφημερίδα ( όπως μαθαίνω ακολουθούν και άλλες ) επιβεβαιώνει ότι ο αρχάγγελος της Υγείας και οι συνεργάτες του, δεν ήταν τόσο αθώοι και έντιμοι, όταν μας φυλάκισαν στα σπίτια μας, δίνοντας στο ΣΚΑΙ και σε άλλα παραλιακά, συγγενή μέσα, μεγάλα ποσά για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με έναν ανεκδιήγητο κυβερνητικό εκπρόσωπο και διάφορους άλλους που θυμίζουν έντονα τους Ζουρνατζήδες και τους Λαδάδες της Απριλιανής περιόδου – βλέπε Χαρδαλιάδες – επιδίδεται σε ένα άγριο αλισβερίσι και φαγοπότι, προκειμένου να διατηρεί αναμμένα τα κεριά στα μανουάλια και τα θυμιατά για τον κο Μητσοτάκη.

Ήδη, διάφορες διεθνείς οργανώσεις, όπως αυτή της Διεθνούς Διαφάνειας επισημαίνουν ότι σε έκτακτες καταστάσεις, πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στις οικονομικές συναλλαγές. Καλό είναι τα μέλη της οικογένειας, πριν ο κόσμος πιστέψει ότι αποτελούν πολιτικοοικονομική συμμορία πρώτου μεγέθους, έτοιμη να…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr