ΠΑΡΤΕ ΗΜΕΤΕΡΟΙ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 20.000 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!

Ένα ατελείωτο πάρτι για να κάνουν «δουλίτσες» (αρπαχτές!) οι ημέτεροι, για πιθανές και απίθανες «υπηρεσίες», έχει στήσει η χούντα Μητσοτάκη, κατατρώγοντας το αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων φορολογουμένων! 

Έτσι, πρόσκληση για απευθείας ανάθεση (όπως πάντα!) ύψους 20.000€ για την εκπόνηση της στρατηγικής του υπουργείου για το διάστημα 2021-2027, προκήρυξε το υπουργείο Εσωτερικών του… επιτελικού κράτους των «εθνικοφρόνων». Δηλαδή, ο «κνίτης του Μητσοτάκη», σύντροφος Θεοδωρικάκος.  
Ιδού η σχετική πρόσκληση: «Το κείμενο που θα εκπονηθεί θα συμβάλλει στην επίσημη διαμόρφωση και διατύπωση προτάσεων στρατηγικής και προτεραιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών… Στο έργο αυτό θα γίνεται αποτύπωση της διαμορφωμένης κατάστασης του κανονιστικού πλαισίου της νέας περιόδου που αφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών και καταγραφή των έργων που σχεδιάζει το Υπουργείο Εσωτερικών για τη νέα προγραμματική περίοδο. Με την εκπόνηση του έργου αυτού θα ενημερωθούν κατάλληλα και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών για το ρόλο που αυτό θα διαδραματίσει».
Το οποίον σημαίνει πρακτικά, ότι μία ιδιωτική εταιρεία ημετέρου θα πληρωθεί με 20.000€ για να γράψει ένα κείμενο για τη στρατηγική του υπουργείου, προκειμένου να ενημερωθούν οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι για το ρόλο του υπουργείου τους! Ένα κείμενο που θα μπορούσαν να γράψουν οι υπάλληλοι του υπουργείου, χωρίς επιπλέον κόστος για τους Έλληνες φορολογουμένους!

«Παιδική χαρά» θα αποδειχθούν οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ, μπροστά στα αχόρταγα κοράκια του Μητσοτάκη. Τα οποία φεύγοντας, δε θα παραλείψουν να βουτήξουν ακόμα και τα… πόμολα από τις πόρτες των υπουργείων!