ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΡΑ!

Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος

Χρειάστηκαν σίγουρα ισχυρά ψυχικά αποθέματα για όποιον αποφάσισε να παρακολουθήσει την κοινοβουλευτική διαδικασία σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για την παιδεία. Το νέο νομοσχέδιο, του οποίου οι λεπτομέρειες είναι αδιάφορες, δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο παρά διαχειριστικού και πάλι τύπου τροποποιήσεις, οι οποίες υποτίθεται πως έχουν έναν πιο σοβαρό χαρακτήρα σύμφωνα με την νεοφιλελεύθερη κυβερνητική ΝΔ. Μέσα στον ναό της δημοκρατίας τους λοιπόν παρέλασαν διάφοροι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, ειδικοί αγορητές κι κάθε καρυδιάς καρύδι, ώστε να ασκήσουν μια ανούσια αντιπολίτευση. 

Η παρουσίαση του καταστροφικού ΠΑΣΟΚ, ή όπως αλλιώς λέγεται για τον χρόνο που του απομένει, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από επίδειξη ρητορικής δεινότητας ενός παλαίμαχου πολιτικού δεινόσαυρου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, με ύφος και φανφάρες, προσπάθησε να πας πείσει πως ο ρόλος της παιδείας είναι διαφορετικός από αυτό που πρεσβεύει η δεξιά. Έχουν το θράσος λοιπόν να μιλούν για παιδεία οι καταστροφείς της κεντροαριστεράς σαπίλας, υπεύθυνης για την ισοπέδωση της παιδείας και την εμφάνιση πρασινοφρουρών, τεμπελχανάδων συνδικαλιστών, που κατέστρεψαν ότι άξιο λόγου υπήρχε τη δεκαετία του 80. Το τιμημένο ΚΚΕ από την άλλη, έπαιξε την ίδια μουχλιασμένη κασέτα περί των λαϊκών στρωμάτων, τα οποία φυσικά δεν υπερασπίστηκε ποτέ σοβαρά, παρά μόνο στηρίζεται στην κοινοβουλευτική του ύπαρξη ώστε να απολαμβάνει τα κοινοβουλευτικά προνόμια ως η καλοθρεμμένη αγελάδα της αριστεράς. 

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι πέρα του ότι η μοναδική τους έγνοια είναι μη τυχόν και θιχτούν τα προνόμια των εργατοπατέρων εκπαιδευτικών με την όποια δήθεν αξιολόγηση και φανεί η πνευματική και εκπαιδευτική τους γύμνια. Πέραν αυτού ενδιαφέρονται μόνο για την ενσωμάτωση όλων των λαθρομεταναστών, μέσω μιας αρρωστημένη λαγνείας για κάθε τι που δεν είναι ελληνικό. 

Δεν έλειψε και η παρέλαση κάποιον αποτυχημένων αριστερών, ενταγμένων στο lifestyle ΜεΡΑ 25, οι οποίοι μπέρδεψαν τον Δαρβίνο με το σύμπαν καταλήγοντας πως στο σύμπαν υπάρχει αρμονία και ονειρεύονται τη μέρα που όλοι οι άνθρωποι αγαπημένοι θα αγκαλιαστούν και θα προοδεύσουν. Αμόρφωτοι και ημιμαθείς κάνουν το άσπρο μαύρο ώστε να ταιριάζει στην αφύσικη θεωρία τους.

Όπως προαναφέραμε, η ουσία είναι πως ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση δεν υπάρχει και οι διάφοροι πολιτικάντηδες αμείβονται αδρά χωρίς ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία. Για όσους θα προλάβουν να πουν πως είμαστε αφοριστικοί θα τους προτρέψουμε να μας απαριθμήσουν τα θετικά που αποκομίζει η σημερινή νεολαία από τη φοίτηση της στο σχολείο έτσι όπως το κατάντησαν. 

Το νομοσχέδιο της ΝΔ δεν αφορά την ελληνική νεολαία. Το υποκριτικό τους ενδιαφέρον για τους άριστους και τους άξιους περιορίζεται μόνο σε μια ελίτ παιδιών τα οποία είναι γόνοι της αστικής ΝΔ και που σε κάθε περίπτωση φοιτούν σε κολέγια και ιδιωτικά ιδρύματα. Έχουμε να κάνουμε με μια διεθνιστική, νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, η οποία στον πυρήνα των πιστεύω της αποθεώνει τον ατομικισμό θεωρώντας επιτυχία το «ο θάνατος σου, η ζωή μου» στο απάνθρωπο ανταγωνιστικό περιβάλλον ενός άρρωστου χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού. Ως γόνοι τέτοιων οικογενειών, πολλοί οδηγούνται από μια οικογενειοκρατική αντίληψη στην πολιτική, με σπουδές σε πανάκριβα πανεπιστήμια του εξωτερικού ώστε να μας πείσουν επαναπατριζόμενοι πως θα είναι οι νέοι σωτήρες. Οι ίδιες οικογένειες κυβερνούν την δύστυχη Πατρίδα μας εδώ και 200 χρόνια. 

Όλοι αυτοί λοιπόν που πέρασαν από το βήμα της βουλής, (που για μια στιγμή πιστέψαμε πως το τζάμι μπροστά τους ήταν αλεξίσφαιρο) δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παρά μόνο μετανάστευση των Ελλήνων επιστημόνων στις χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι πέτυχαν χάρη κυρίως στην δική τους προσπάθεια και όχι στο εκπαιδευτικό σύστημα ρημαγμένων Πανεπιστημίων από τα αριστερά θρασίμια. 

Η δική μας θέση είναι καθαρή και ξάστερη. Εθνικιστική παιδεία με ριζική αλλαγή όλων των δομών που θα ενισχύσουν το Εθνικό φρόνιμα των νέων. Παράλληλα ενίσχυση και ένταξη σε θεσμούς όπως ο προσκοπισμός με ανάπτυξη της αλληλεγγύης και των δεσμών μια Λαϊκής κοινότητας νέων και ας μας χαρακτηρίσουν όπως θέλουν. Ενίσχυση της ελληνορθόδοξης πίστης απέναντι στο σκοταδισμό του ισλάμ. Ενίσχυση της διδασκαλίας της ιστορίας με έμφαση στο ηρωικό παρελθόν των Ελλήνων. Εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και επένδυση στην επιμόρφωση των νέων σε τομείς απαραίτητους για την παραγωγή οπλικών συστημάτων, τροφίμων, φαρμάκων, προϊόντων υψηλής τεχνολογίας ώστε να ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή, ικανή να ανταπεξέλθει στις συνεχείς χρηματοπιστωτικές ανισορροπίες.

Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους πως οι νέοι επιβάλλεται να εκπαιδευτούν ως παραγωγοί, πολεμιστές και πατριώτες ώστε να μπορέσει μια νέα γενιά να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα φέρει το μέλλον στην πολύπαθη περιοχή μας. Μόνο Έθνη που μπορούν να εξασφαλίσουν την αγάπη και τις θυσίες των πολιτών τους προς αυτά είναι ικανά να φτιάξουν ιστορία.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα κλαίγονται ζητώντας έλεος , εναποθέτοντας τις ελπίδες τους σε πολιτικούς αγύρτες που παρακαλούν για ένα ξεροκόμματο αλληλεγγύης δήθεν συμμάχους, που στη δύσκολη θα μας πουλήσουν αυτοστιγμεί. Είναι αυτοί που πιστεύουν πως η πολιτική των κανονιών ανήκει σε άλλη εποχή, κάτι το οποίο δε συμμερίζονται οι προσωρινοί κάτοικοι των ανατολικών, ελληνικών για αιώνες, εδαφών. 

Μόνη λύση, ισχυρή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για να γίνει αυτό πρέπει να ενταχθούν αγωνιστικά στον Λαϊκό Σύνδεσμο μας οι νέοι όλων των τάξεων ώστε να ζήσουν τη μαγεία της προσπάθειας υλοποίησης μιας πανάρχαιας ιδέας. Ο χρόνος είναι πιεστικός και η παραμονή στο σημερινό τέλμα είναι η εγγύηση της καταδίκης μας ως Έθνους και ως φυλής.

Στη νεοελληνική κοινωνία του ραγιαδισμού εμείς δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε και θα αγωνιστούμε για να την αλλάξουμε με όσες δυνάμεις έχουμε.