Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ!

Ο Θείος έκαψε την εθνική οικονομία και μας οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες. Ο ανιψιός ήθελε σώνει και καλά να δώσει 50 εκατομμύρια στους εργολάβους και βασανίζει εκατομμύρια Αθηναίους, μία ολόκληρη πόλη που έχει ανάγκη από θέσεις εργασίας και τόνωση της οικονομίας και όχι από Περιπάτους.

Ο Θείος οδήγησε όλο τον πληθυσμό σε βαθύτατη ύφεση και κραυγές απόγνωσης. Ο ανιψιός που θέλει να ξεπεράσει και να αντικαταστήσει τον θείο, υποβάλλει σε μαρτύρια όλους τους κατοίκους της Αθήνας και διαλύει το εμπόριο στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και οι δύο, πολιτικά ανόητοι και επικίνδυνοι. Όλες οι πολιτικές επιλογές τους έχουν να κάνουν με σπατάλες και έργα που γεννούν καχυποψίες για τη χρησιμότητά τους και ιδιαίτερα για το timing που αποφασίζεται να γίνουν. Σε μία χώρα υπερχρεωμένη, πολυπληγωμένη με ένα εκατομμύριο ανέργους, χωρίς σύστημα υγείας, με ευάλωτη άμυνα, θείος και ανιψιός, η Αγία Οικογένεια μοιράζει ένα ποταμό χρήματος για την προβολή του πρωθυπουργού και τις ανόητες ή δόλιες πράξεις του και φτιάχνει πολύχρωμα σιντριβάνια και άχρηστους μεγάλους Περιπάτους, προκειμένου ο ανιψιός να δείξει ότι μπορεί να πάρει κάποια στιγμή τη θέση του Θείου στο Μαξίμου.

Όπως λέει ο λαός, «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!». Η οικογένεια Μητσοτάκη επιδίδεται, όπως εκτιμούν χιλιάδες πολίτες, σε ένα ατελείωτο φαγοπότι, διασπαθίζοντας εκατομμύρια ευρώ, που αποτελούν αίμα των Ελλήνων φορολογουμένων. Η πρωτεύουσα σε περίοδο βαθύτατης ύφεσης, δεν είχε καμία ανάγκη να κλείσει την πανεπιστημίου και να υποστεί κυκλοφοριακή ασφυξία.

Πρέπει να είναι πολύ ανόητος ο δήμαρχος της Αθήνας ή να τον…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr