«ΠΕΡΙΕΡΓΑ» ΘΕΜΑΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΜΑΛΑ!

Είθισται, στις συναντήσεις μεταξύ πρωθυπουργών κρατών να συζητιούνται θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 

Την παράδοση αυτή θα σπάσει ο Κούλης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει αύριο διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ κι όπως προκύπτει από σχετική δήλωση της Ίρις Αμπόρ, επικεφαλής της υπηρεσίας για την Νότια Ευρώπη του ισραηλινού ΥΠΕΞ, θα συζητήσει αποκλειστικά θέματα σιωνιστικού ενδιαφέροντος: 

«Η Ελλάδα είναι μία πολύ, πολύ φιλική χώρα. Θα συζητήσουμε το ειρηνευτικό σχέδιο του προέδρου Τραμπ, για θέματα ενέργειας, για τον (αγωγό φυσικού αερίου) Eastmed, για την σταθερότητα στην Μέση Ανατολή με έμφαση στο Ιράν και τον Λίβανο».

Ειδικά για το Ιράν, τι ακριβώς έχουν να συζητήσουν οι Μητσοτάκης και Νετανιάχου; Μήπως την στρατιωτική εμπλοκή της Ελλάδας –μέσω των βάσεων στην Κρήτη- σε περίπτωση ισραηλινής επιδρομής στο Ιράν, που θα βάλει την Ελλάδα στο στόμα του λύκου;

Παρεμπιπτόντως, στο πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Ραμάλα, έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής. Όλοι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδος που επισκέπτονταν το Ισραήλ, περνούσαν κι από την Ραμάλα, για να κρατήσουν κάποιες ισορροπίες. Ο νοσηρός δικτάτορας Μητσοτάκης θα είναι ο μόνος πρωθυπουργός που θα αγνοήσει πλήρως την Παλαιστινιακή Αρχή, προφανώς για να δείξει στα αφεντικά του πως είναι ένας ταπεινός ΔΟΥΛΟΣ των σιωνιστικών συμφερόντων και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα συμφέροντα της χώρας που εκπροσωπεί, γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουν να τον στηρίζουν!