ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 34.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Η ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!

Λεφτά υπάρχουν! Όχι βέβαια για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που έμειναν άνεργοι μετά το καταστροφικό “lockdown” της οικονομίας, αλλά για τον… χλιδάτο δικτάτορα Μητσοτάκη και την κλίκα του!

Έτσι, 34.000 ευρώ κόστισε στους Έλληνες φορολογουμένους η φιέστα του ηλιοβασιλέματος του ελληνικού τουρισμού, στην Σαντορίνη, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του δήμου Θήρας, που αναρτήθηκε στην «Διαύγεια» υπό τον τίτλο “Διοργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν του Πρωθυπουργού της Χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα βρίσκεται στη Σαντορίνη το Σάββατο 13-06-2020″.

Ιδού οι δαπάνες αναλυτικά:

– 15.000 ευρώ για την εκδήλωση “τύπωση προσκλήσεων και αποστολή τους, τη διοργάνωση της εκδήλωσης υποδοχής, τη διοργάνωση της συνάντησης του Πρωθυπουργού με φορείς του νησιού, την οργάνωση συνέντευξης τύπου με ΜΜΕ Ελλάδας και εξωτερικού, κ.ά.”
– 2.000 ευρώ “για την παράθεση μπουφέ με την προμήθεια γλυκών και αναψυκτικών(γλυκά, ξηροί καρποί, αναψυκτικά, ποτά)”
– 3.500 ευρώ για “δαπάνη για την παράθεση γεύματος στους επισήμους μετά το πέρας της εκδήλωσης”
– 2.000 ευρώ για “δαπάνη αγοράς κρασιών για τους επισήμους”
– 1.500 ευρώ για “δαπάνη ενοικίασης αυτοκινήτων για τη συνοδεία του Πρωθυπουργού, των Υπουργών και της Κυβερνητικής αποστολής”
– 5.000 ευρώ για “δαπάνη κάλυψης εξόδων διαμονής”
– 5.000 ευρώ για “δαπάνη αγοράς αναμνηστικών δώρων που θα προσφερθούν στον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης”

Δείτε ολόκληρη την απόφαση εδώ.