Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΚΙΝΟΥ, ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ… Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Ο ένας επέλεξε ως φόντο το γραφικό Καστελόριζο για να μας εισάγει στα κρεματόρια του μνημονίου.

Ο άλλος προέκρινε ως φόντο το σούρουπο της Σαντορίνης για να ενταφιάσει τον ελληνικό τουρισμό και την εθνική οικονομία.
Και οι δύο (υ)ιοί πολιτικών δεινοσαύρων χωρίς όμως την ανάλογη ευφυΐα. Τα γονίδια του DNA, ιδιαίτερα εξασθενημένα από γενεά σε γενεά. Φυσικά και εκείνα της ευφυΐας που στην περίπτωσή τους έχουν κρατήσει μόνο τις σκάλες της δολιότητας, της ενδοτικότητας και της συναλλαγής.

Ο αρχάγγελος της Υγείας ήταν απολαυστικός εκεί στην Καλντέρα του Ηφαιστείου. Κατέβηκε με μάσκα από το αεροπλάνο, επιθεώρησε ως λοιμωξιολόγος τους προκαθορισμένους χώρους και απέκρυψε επιμελώς από τα κανάλια όλες τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων στην εστίαση, εκεί στη Σαντορίνη.

Ίσως ούτε τα στελέχη της κυβέρνησης γνωρίζουν πώς και πόσο ο σημερινός πρωθυπουργός αποδέχθηκε και εισχώρησε σε σχέδιο εξυπηρέτησης και ανάπτυξης μεγάλων συμφερόντων. Δηλαδή, του Πεκίνου και των στενά συνεργαζομένων ιδρυμάτων Μπιλ Γκέιτς και Τζόρτζ Σόρος.

Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι ένας αριθμός σημαντικών στελεχών αυτής της κυβέρνησης δεν έχει διανοηθεί τι παιχνίδι παίχτηκε σε βάρος του ελληνικού λαού, της εθνικής οικονομίας και της εθνικής άμυνας. Ο κος Μητσοτάκης δεν μας έβαλε στο lockdown για να μας σώσει. Μας φυλάκισε επί 3 μήνες και κατέστρεψε την εθνική οικονομία, επειδή – όπως διαπιστώνουν οι υπηρεσίες πληροφοριών – πείστηκε και αποδέχτηκε ή συνεργάστηκε – μάλλον το δεύτερο – με όλο το σχεδιασμό του ιδρύματος…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr