ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ FUND ΑΠΟΣΥΡΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ «ΕΝΑΝ ΝΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ»!

Σήμερα διαβάσαμε σε ΜΜΕ την παρακάτω είδηση:

«Όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια που το Ισραηλινό fund προόριζε για την κτηματαγορά της χώρας μας, μεταφέρονται πλέον σε Ισπανία και Νέα Υόρκη. Το ισραηλινό fund, που είχε τοποθετηθεί στην αθηναϊκή αγορά, πραγματοποιώντας projects προϋπολογισμού εκατομμυρίων ευρώ και ετοιμαζόταν να αποκτήσει ακίνητα στη Θεσσαλονίκη (είχε γίνει η σχετική προεργασία), αποφάσισε να βάλει «φρένο» στις επενδύσεις στην Ελλάδα και όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια που προορίζονταν για την κτηματαγορά της χώρας μας, μεταφέρονται πλέον σε Ισπανία και Νέα Υόρκη, όπου ήδη δραστηριοποιείται…».

Αυτό που λέγαμε και κάποιοι νόμιζαν πως είμαστε… υπερβολικοί και… συνωμοσιολόγοι! Πως όλα τα διεθνή κοράκια που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μαζικές αγορές περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων, για να τα «αξιοποιήσουν», θα αποσυρθούν προσωρινά για μερικούς μήνες -σε συνεννόηση με τη φαμίλια Μητσοτάκη- περιμένοντας να ολοκληρωθεί η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων! Κι όταν θα συμβεί αυτό, θα επανακάμψουν ως… σωτήρες, για να αγοράσουν από τους απελπισμένους Έλληνες τις περιουσίες τους για «έναν ντενεκέ λάδι», όπως γινόταν στην κατοχή! 

Καταλάβατε τώρα για ποιο σκοπό επιβλήθηκε από την χούντα της φαμίλιας Μητσοτάκη το “lockdown” στην οικονομία και για ποιο σκοπό ετέθησαν τα… «αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα» μετά την άρση του “lockdown”;