Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ 38 ΑΚΙΝΗΤΑ

Κάθε φορά που η χούντα των κλεφτών και των απατεώνων της χούντας του αρχικλεφταρά Μητσοτάκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχει βρει το… κόλπο για αποπροσανατολισμό: βάζει το «Πρώτο Θέμα» («Πρώτο Ψέμα», επί το ακριβέστερον…) να κάνει μια… αποκάλυψη για τα πολλά ακίνητα του Παπαδημούλη ή για τα πολλά… καρότσια που χρησιμοποιεί για τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ!

Τώρα, λοιπόν, που έχει βρωμίσει ο τόπος με το σκάνδαλο της χρηματοδότησης ανύπαρκτων ΜΜΕ, οι χουντικοί σερβίρουν ξαναζεσταμένη σούπα με τα ακίνητα του Παπαδημούλη!

Έτσι, κι αυτή τη φορά, η… «συνταρακτική αποκάλυψη» είναι μία επανάληψη των προηγουμένων «αποκαλύψεων» για τα ακίνητα, από τα οποία ο συριζοευρωβουλευτής βγάζει 6.000 ευρώ το μήνα από την ΜΚΟ του Σόρος “Solidarity Now” – όπως κουτοπόνηρα τονίζει το «Πρώτο Ψέμα», παραλείποντας βεβαίως να πει ότι την συγκεκριμένη ΜΚΟ διευθύνουν η ξαδέρφη του Μητσοτάκη Αντιγόνη Λυμπεράκη και ο Στέλιος Ζαββός, αδερφός του υφυπουργού Οικονομικών της χούντας Μητσοτάκη!

Τα ίδια και τα ίδια, μας πρήξατε τα…

(ΥΓ): Εναλλακτικό σενάριο αποπροσανατολισμού, για την επόμενη φορά που θα πιαστούν οι Κούληδες «κλέπτοντας οπώρας»: ο Πολάκης… καπνίζει!