ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ… ΚΙΚΙΛΙΑ!

Όλως περιέργως, κάποιες εταίρες δημοσκοπήσεων εμφανίζουν ως δημοφιλέστερο υπουργό της χούντας Μητσοτάκη τον… Κικίλια. Ένα «τίποτα με μπόλικο καθόλου», για τον οποίο, οι «κακές γλώσσες» επιμένουν πως –εις ότι αφορά τη σχέση του με την πολιτική- είναι πιο χαζός κι από τα… λάχανα!

Ιδού η εξήγηση του φαινομενικά παράδοξου:

«Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας με τον Πρέσβη του Ισραήλ Yossi Amrani.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το θέμα του κορονοϊού SARS-CoV-2. Ο Πρέσβης του Ισραήλ συνεχάρη τον Υπουργό Υγείας για τη διαχείριση της πανδημίας από την Ελλάδα και ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για τη συνεργασία των δύο χωρών.

Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε τον κ. Amrani και τόνισε ότι στόχος της Κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Με ανάρτηση του στο λογαριασμό της Πρεσβείας του Ισραήλ στο twitter, ο Ισραηλινός Πρέσβης αναφέρει ότι «ένας φίλος σε ανάγκη, είναι φίλος για μια ζωή».

Λογικό να συναντιούνται με πρεσβευτές ξένων χωρών οι σχετιζόμενοι με την εξωτερική πολιτική της χώρας και οι σχετιζόμενοι με την εθνική άμυνα. Αλλά από πού κι ως που κάνει συναντήσεις ο υπουργός Υγείας, αν δεν είναι τσιράκι τους; Να πουν τι; Από πότε τα θέματα υγείας είναι «αμοιβαίου ενδιαφέροντος» με μια χώρα σαν το Ισραήλ; Και γιατί δεν συναντιέται ο… Κικίλιαν με πρεσβευτές κι άλλων χωρών, παρά μόνον με αυτόν του σιωνιστικού κράτους;

(ΥΓ): Χαμηλά, πολύ χαμηλά τον έχουν ρίξει τον πήχη οι σιωνιστές! Πιο χαμηλά δεν πάει!