ΣΤ’ ΑΡΜΑΤΑ, ΣΤ’ ΑΡΜΑΤΑ! Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ LADY G. ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ, ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!

Μπορεί το… τιμημένο κουκουέ να καταγγέλλει το κεφάλαιο –γενικώς και αορίστως, χωρίς ποτέ να αναφερθεί ονομαστικά στους καπιταλιστές- αλλά το κεφάλαιο αγαπά το… τιμημένο.

Έτσι, η διαβόητη Lady G. (Γιάννα Αγγελοπούλου), πέρασε –για δεύτερη φορά φέτος!- το κατώφλι του Περισσού και συναντήθηκε με τον αρχικουκουέ Κουτσούμπα, υπό το άγρυπνο βλέμμα Λένιν και Βελουχιώτη. Με τους οποίους είναι… εξοικειωμένη η Lady G., καθώς στα νιάτα της ήτανε… «μουλουδάκι» – που να πάει να πει, στην… επαναστατική γλώσσα, μέλος του ΚΚΕ μ-λ! 

Η αφορμή για τη συνάντηση ήταν η «ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις μέχρι τώρα δράσεις και τους στόχους της επιτροπής για τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821» και σύμφωνα με τα όσα είπε μετά απ’ αυτήν η Lady G., ο αρχικουκουές τις πρότεινε «δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες», αποφεύγοντας να τις αποκαλύψει – προφανώς μας τις φυλάει για… έκπληξη.

Σε κάθε περίπτωση, η συνάντηση του αρχικουκουέ με την αρχικαπιταλίστρια σημαίνει ότι αργεί ακόμα η… επανάσταση!