Ο «ΝΟΝΟΣ» ΤΟΥ «ΝΕΟΥ ΜΩΥΣΗ» ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΚΗ ΧΩΡΑ!

Το Σάββατο κυκλοφορεί μαζί με τη φυλλάδα «Φιλελεύθερος» (των σκληρών νεοφιλελέδων της χούντας Μητσοτάκη, που απαιτούν ιδιωτικοποίηση ακόμα και του αέρα που αναπνέουμε!) ένα βιβλίο με τίτλο «Ισλαμικά θεμέλια μιας ελεύθερης κοινωνίας».

Περί αυτού αρθρογραφεί ο εκδότης του, Θανάσης Μαυρίδης («νονός» του… «Νέου Μωυσή» Μητσοτάκη), συνιστώντας στους Έλληνες να μάθουν για το Ισλάμ, προκειμένου να καταπολεμήσουν την «ισλαμοφοβία»!

Πάρτε μια γεύση από το άρθρο του χουντικού φιλελέρα του Μητσοτάκη, για να καταλάβετε τι εστί Νουδούλα και που το πάει το πράμα:

«Υπάρχουν συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι το να είναι κανείς μουσουλμάνος είναι… ποινικό αδίκημα. Έχουν τοποθετηθεί σχετικά και δημόσια. Δεν είναι μυστικό ότι τα τελευταία χρόνια έχει εκδηλωθεί ένα έντονο ισλαμοφοβικό κύμα και στην χώρα μας…

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ζώντας στην ίδια περιοχή είμαστε υποχρεωμένοι να συζητήσουμε, να προσπαθήσουμε να βρούμε δίαυλους επικοινωνίας. Ο πολιτισμός και το Ισλάμ μπορούν στο τέλος να αποτελέσουν γέφυρες επικοινωνίας. Τουλάχιστον με ορισμένους. Η Ελλάδα πάντως δεν πρέπει να είναι μία ξενοφοβική και ισλαμοφοβική χώρα. Δεν κερδίζει έτσι φίλους, αλλά αποκτά εχθρούς…».

Το αφεντικό του, ο πτηνόμορφος δικτάτορας Μητσοτάκης, το είπε αλλιώς, αλλά το νόημα παραμένει το ίδιο: «Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε πολυπολιτισμική κοινωνία»!

Αυτές είναι οι νεοφιλελεύθερες χολέρες που κυβερνούν την Ελλάδα μας στο όνομα του Σόρος!