Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ… «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ» ΣΚΙΤΣΟΥ!

Μια πολύ περίεργη αναφορά στην περίπτωση που ο Τραμπ επιχειρήσει να «κλέψει» στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, έκανε το σκυλί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Μπάιντεν,  στην εκπομπή “The Daily Show” του τηλεοπτικού δικτύου Comedy Central.

Προχωρώντας ακόμα παραπέρα, ο Μπάιντεν έκανε κι άλλη μια περίεργη αναφορά στην περίπτωση που ο Τραμπ δεν αναγνωρίσει το τυχόν εις βάρος του εκλογικό αποτέλεσμα και αρνηθεί να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο. Όμως, για την περίπτωση αυτή ο Μπάιντεν δήλωσε πεπεισμένος ότι «ο αμερικανικός στρατός θα επέμβει και θα τον συνοδεύσει έξω από τον Λευκό Οίκο με μεγάλη ανάπτυξη»!

Το «συνωμοσιολογικό» -όπως το’ χουν χαρακτηρίσει οι ιέρακες της «πολιτικής ορθότητας!- σκίτσο που σας παραθέτουμε, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στην Αμερική, εμφανίζει τον σιωνιστή αρχιτοκογλύφο Ροκφέλερ να δείχνει ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση  «φταίει ο Ντόναλντ Τραμπ» του σχεδίου του. Όπως βλέπουμε, η επόμενη φάση του σχεδίου Ροκφέλερ προβλέπει επιβολή στρατιωτικού νόμου στην Αμερική και η μεθεπόμενη –η τελευταία!- τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων με το τσιπάκι, με τον αριθμό του διαβόλου!

Πως ερμηνεύεται η επόμενη φάση του «συνωμοσιολογικού» σκίτσου και πως συνδυάζεται με τις προαναφερόμενες δηλώσεις Μπάιντεν; Μήπως αντί να κλέψει ο Τραμπ, θα τον κλέψει στις εκλογές το «βαθύ κράτος» κι αν καταγγείλει την εις βάρος του κλοπή κι αρνηθεί να παραδώσει την εξουσία στους κλέφτες, το «βαθύ κράτος» θα επιβάλλει στρατιωτικό νόμο, για να τον «συνοδέψει ο αμερικανικός στρατός έξω από τον Λευκό Οίκο»; 

(ΥΓ): Αποθηκεύστε στα αρχεία σας το «συνωμοσιολογικό» αυτό σκίτσο! Μπορεί να επαληθευθεί απόλυτα τους επόμενους μήνες!