ΜΕΤΡΑ… ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ… ΔΟΣΕΙΣ. ΕΚΠΤΩΣΗ… 2% ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ 

Αυτός είναι… σωτήρας! Αναγνωρίζοντας την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε στην ελληνική κοινωνία το “lockdown” που επέβαλλε, ο… «Νέος Μωυσής» εξήγγειλε σήμερα στη βουλή μέτρα… ανακούφισης των Ελλήνων!

«Όσοι αποπληρώνουν εφάπαξ τις υποχρεώσεις τους θα έχουν έκπτωση 2%», είπε και ελάλησε! Δύο ευρώ στο κατοστάρικο, είκοσι ευρώ στο χιλιάρικο! Ούτε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ δε θα’ κανε τέτοιες… εκπτώσεις!

Και βέβαια, καμμία κουβέντα περί μείωσης των φόρων και του ΕΝΦΙΑ δεν είπε ο… σωτήρ. Αλλά, θα αυξήσει τις… δόσεις αποπληρωμής τους! Λίγο το’ χετε; 

Και για να σοβαρευτούμε, ακόμα δεν έχει γίνει αντιληπτή από τους πολίτες η καταστροφή – βοηθούντων και των μπουκωμένων ΜΜΕ που ωραιοποιούν την κατάσταση και καλλιεργούν ψεύτικες ελπίδες. Αυτό θα συμβεί τον Σεπτέμβριο, μετά το αναμενόμενο Βατερλώ του τουρισμού, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Κι ας ψάξει από τώρα τρύπα να κρυφτεί ο… δημοφιλέστατος, γιατί τον περιμένει «θερμό» φθινόπωρο κι ακόμα πιο «θερμός» χειμώνας!